Анонс на 18 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 18 кръг на Серия А

Чезена - Новара

Среща между 19-я и 18-я в класирането - всеки един от изпадащите може да получи ранен пирон в своя ковчег, което ще помогне съответно на другия. Чезена бе пометен миналата седмица от Удинезе с 4:1, но резултатът можеше да бъде и по-трагичен, ако Армеро и Баста бяха по-съсредоточени за домакините. От своя страна Антониоли също помогна на своите загубата да не се превърне в катастрофа.

Новара изглежда се е насочил към Серия В по-бързо от който и да е друг отбор, но все пак има надежди за оцеляване с пристигането на Маскара и Карачиоло. Домакинската загуба с 0:3 от Фиорентина със сигурност не е добро начало на новата 2012 година, а шансовете да бъде направено нещо срещу Чезена са минимални.

Прогноза: Чезена - Новара 2:0

 

 

Киево - Палермо

Киево започна добре месец декември и на пръв поглед бе в надпреварата за Европа, но една победа в пет мача изпрати „летящите магарета" в зоната на изпадащите. Загубата с 0:2 при гостуването на Рома потвърди, че отбора се намира в нещо като криза, въпреки че победата над Удинезе с 2:1 в средата на седмицата в мач от Купата на Италия възвърна малко доверието в тима.

Едва месец след назначаването си, Бортоло Мути може да бъде уволнен от ексцентричния Маурицио Дзампарини. Лошите изпълнения на сицилианци твърдо са фокусирали вниманието върху специалиста, а налягането стана още по-голямо след домакинската загуба от Наполи миналия уикенд.

Прогноза: Киево - Палермо 1:0

 

 

Фиорентина - Лече

Фиорентина изнесе истински футболен урок миналата седмица на Новара, побеждавайки „бианкоадзурите' с 3:0 на техен терен. Това бе първи успех за „виолетовите" в последните им четири мача, но той ги изкачи на девето място, с добри шансове след този уикенд за продължаване на напредъка.

Лече остана в дъното на таблицата и ако тимът продължава да демонстрира плачевната си форма, нещата ще станат неспасяеми. Треньорът Косми наложи атакуващ стил на игра, който доведе до там, че хората му започнаха да допускат още повече голове, отколкото да вкарват

Прогноза за: Фиорентина - Лече 3:1

 


Дженоа - Удинезе

Годината започна противоречиво за Дженоа - „грифоните" подписаха с Джилардино, което дава надежди за добро представяне на тима от Лигурия. Катастрофата срещу Каляри обаче изпрати тима на 12-то място в таблицата и ще бъде интересно да видим какво ще направят днес Велосо, Бирса и Паласио, за да измият срама от миналата седмица.

Победата на Удинезе над Чезена миналата седмица позволи на хората на Гуидолин да продължават да се движат в крак с Ювентус и Милан и също така да държат на дистанция Лацио и Интер. Мачът с Дженоа се очертава да бъде най-оспорван на кръга, разбира след Голямото миланско дерби, а интригата се подклажда от факта, че „зебрите" са без някои основни играчи заради участието им в Купата на Африка. Ако имаме възможност е разумно да използваме троен знак в нашите прогнози.

Прогноза: Дженоа - Удинезе 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133