Милан готви оферта за Макси Лопес


Н. Гавазов

Милан готви оферта за Макси Лопес

След като нападателя на Милан Алешандре Пато отказа да се присъедини към ПСЖ, което от своя страна доведе до оттегляне на „росонерите" от преговорите за трансфера на Карлос Тевес, сега италианският шампион ще насочи своето внимание обратно към Макси Лопес, побързаха да направят своите предположения медиите на Апенините.

Както е известно, нападателят на Катания бе първата трансферна цел на Милан и през декември двата клуба се бяха разбрали относно условията на сделката. След това обаче „росонерите" хвърлиха своите усилия да доведат на „Сан Сиро" Карлос Тевес, но след днешните драматични събития, Милан обръща своя поглед отново към Макси Лопес и в следващите часове е напълно възможно да станем свидетели на продължение на драмата, което по пътя на логиката би следвало да завърши с привличането на нападателя на Катания, който вече се намира на върха на трансферния списък на Милан.

Според неофициална информация, очакванията са „росонерите" да получат нападателя на Катания под наем до края на сезона, с опция за закупуването му. Предимството на тази сделка е, че Лопес струва само 7 милиона и освен това, за разлика от Тевес той може да вземе участие в двубоите от Шампионската лига.

 

  Сподели
89