Ювентус подписа с 18-годишен бразилски талант


Н. Гавазов

Ювентус подписа с 18-годишен бразилски талант

Торинският Ювентус успешно завърши трансфера на 18-годишният бразилски опорен полузащитник Габриел Апелт Пирес, съобщава новината ТMW. Младият футболист, който по-рано защитаваше цветовете на Резенде е сключил със „Старата дама" договор за 4,5 години. Според специалистите, бразилецът притежава голям талант, много добри технически качества, както и прецизен пас, с който успешно неутрализира противниците си. Характерното е, че перспективите пред Пирес са, той да се превърне в модерен халф, с дефанзивни и офанзивни умения.

"Аз съм Габриел Апелт Пирес. Развълнуван съм и поласкан от честта на облека фланелката на Ювентус, един от най-големите и престижни клубове в света. Чакам да пристигна в Торино и да започна работа с новите си съотборници. Чувствам, че направих страхотен избор.

Надявам се да играя като титуляр и да се боря за спечелването на шампионата. Ние идваме във време, в което отборът не се справя много добре, но това не е проблем, защото следващият сезон Ювентус ще се справи със сигурност по-добре. Следя италианският футбол, Ювентус, силно се възхищавам на Дел Пиеро, невероятен играч. Аз съм вече един от вас", заяви Пирес за официалния сайт на Ювентус.

 

  Сподели
88