Интер няма да допусне изненада срещу Парма


Н. Гавазов

Интер няма да допусне изненада срещу Парма

Интер - Парма
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 07.01.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Антонио Джаночаро

Интер посреща Парма в среща от 17-я кръг на Серия А и хората на Клаудио Раниери имат възможността да запишат пета поредна победа в първенството - за първи път след края на сезон 2009/10! „Нерадзурите" завършиха календарната година на мажорна нога, побеждавайки Лече с 4:1, а успехите през месец декември изкачиха тима на пето място в класирането и накараха феновете отново да започнат да мечтаят за титлата.

Още преди старта на втората част на сезона, треньорският пост в Парма стана обект на спекулации и според слуховете, бившият наставник на Интер Джанпиеро Гасперини ще поеме управлението на отбора. Наложи се лично специалистът да опровергава тази спекулация, а иначе, основание да се появят подобни твърдения бяха неудовлетворителните резултати на „дуковете" през декември - хората на Коломба допуснаха две загуби и четири равенства в последните си шест срещи, което смъкна тима на 13-то място в класирането.

Киву, Вивиано, Снайдер, Джонатан и Форлан продължават да се възстановяват от травми и завръщането им на терена се очаква да стане през следващата седмица, така че на Раниери ще се наложи да използва това, с което разполага. Схемата на игра ще бъде 4-4-2 с Милито и Пацини в атака, Нагатомо се връща на левия край на отбраната, което означава, че Санети ще застане на десния фланг на полузащитата, а Алварес на левия

С изключение на Лукарели, който е наказан, в тима на Парма няма други отсъстващи, ето защо Франко Коломба е свикал под знамената всички онези футболисти, които смята, че ще му бъдат полезни. Специалистът ще заложи на традиционната схема 4-4-1-1, като добрата форма на Биабиани вероятно ще осигури място на французина в стартовия състав - за сметка на Валиани. Атаката ще се води от Флокари и Джовинко, а на левия край на защитата се завръща Гоби. Лукарели ще бъде заменен от Сантакроче.

Парма е един от най-слабите гости в Серия А, въпреки че „дуковете" победиха Наполи на „Сан Паоло". Този факт, както и това, че последният път когато Парма си тръгна с чиста мрежа от „Сан Сиро" бе преди 19 години не означава, че хората на Коломба ще излязат обречени тази вечер. Напротив - основното оръжие на „дуковете" е контраатаката и ако си припомним, че много от неуспехите на Интер през сезона дойдоха след уязвимостта на защитата към контраатаки, не трябва да ни изненадва, ако станем свидетели на любопитно развитие на срещата. Все пак, нека се доверим на домакините, които ако внимават в отбранителен план и бъдат по-концентрирани в нападение, не би трябвало да допуснат изненада.

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

07 декември Интер - ЦСКА Москва 1:2 (Шампионска лига)
10 декември Интер - Фиорентина 2:0 (Серия А)
13 декември Дженоа - Интер 0:1 (Серия А)
18 декември Чезена - Интер 0:1 (Серия А)
21 декември Интер - Лече 4:1 (Серия А)

Парма:

29 ноември Парма - Верона 0:2 (Купа на Италия)
04 декември Парма - Палермо 0:0 (Серия А)
11 декември Каляри - Парма 0:0 (Серия А)
18 декември Парма - Лече 3:3 (Серия А)
21 декември Парма - Катаня 3:3 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Парма

42 срещи
17 победи за Интер
13 равенства
12 победи за Парма
Голова Разлика: 57:49 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.40
Равен - 4.33
Парма - 8.50

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.40
Равен - 4.33
Парма - 8.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
218