Бориело: Ювентус е клуб, на който не се отказва


Н. Гавазов

Бориело: Ювентус е клуб, на който не се отказва

Малко след като Бориело стана играч на Ювентус, нападателят даде кратко интервю за TuttoJuve, в което подчерта, че е щастлив от преминаването си в лагера на „бианконерите" и е нямало как да откаже предложението на „Старата дама". Както е известно, снощи Ювентус обяви официално, че Бориело ще играе под наем в тима на Антонио Конте, a след края на сезона играчът ще бъде закупен срещу сумата от осем милиона евро.

Сделката бе договорена още миналата седмица, а в понеделник нападателят премина медицински изследвания и вчера даде първото си интервю като футболист на Ювентус.

„За мен е голяма чест да бъда тук. Разбира се, това е голям знак на уважение да съм част от един от най-титулуваните клубове в света. Това е силен, твърд и закален отбор и най-важното - той е гладен за победи. Надявам се, че този отбор ще се възползва от моя талант по възможно най-добрия начин", призна Бориело.

„Имам много приятели тук, а с повечето играчи се познаваме добре от националния отбор. С Мирко бяхме в Рома, с Пирло се познаваме от Милан, а често си пишем СМС с Киелини, Пепе и с Пирло. Искам да кажа, че не може да се откаже на Ювентус, защото Ювентус е клуб, на който не трябва да се отказва. Предпочитах да бъда тук с постоянен договор, а не под наем, но явно двата клуба не са се разбрали. На феновете няма да обещая нищо, защото не харесвам празни приказки, а предпочитам да се докажа на терена", каза още нападателя.

 

  Сподели
85