Интер - Лече: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Интер - Лече: Без шансове за гостите

Интер - Лече
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 21.12.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида


Интер посреща най-слабият отбор в Серия А Лече след три поредни победи, благодарение на които „нерадзурите" се изкачиха на пето място в класирането и имат в своя актив 23 точки. Последните успехи на миланци явно замаяха главите на играчите, които начело със своя капитан заявиха, че имат намерение да се борят отново за първото място, забравяйки две неща - първо, че качеството на футбола, който демонстрират хората на Раниери не е от най-високо качество и второ, последните съперници, благодарение на които „нерадзурите" събраха толкова много точки са от средна ръка отбори. През януари Интер ще играе срещу Лацио и Милан - тук вече може да говорим за истинска проверка на силите. Иначе, евентуален успех в мача утре вечер няма да измени положението на Интер - първата четворка е твърде далеч, но зад „нерадзурите" са Рома и Наполи, които показват много твърд футбол и които според специалистите през втория сезон ще подобрят представянето си.

Лече, който заема последното място в Серия А с актив от само девет точки от 15 мача вече си има нов треньор и това е ексцентричния Серсе Косми. Все още не сме в състояние да преценим правилен ли е този ход на президента Лигуори, защото„апулийските вълци" спечелиха само една точка в двата си мача под ръководството на новия наставник, но пък за сметка на това станахме свидетели на толкова много ярост и емоции, които бяхме забравили при Еузебио Ди Франческо. Но ако бъдем честни, трябва да кажем също така, че при пътуването си до Емилия-Романя през уикенда, Лече изпусна трите точки - четири минути преди края на редовното време хората на Косми водеха с 3:1 на Парма, за да завършат в крайна сметка 3:3.

Деян Станкович в последния момент отпадна за мача срещу Лече след като получи болки в мускулите. Извън групата са още контузените Киву, Вивиано, Снайдер и Джонатан. Очевидно е, че Раниери отчаяно търси начин как да компенсира отсъствието на Снайдер и един от начините е промяна в тактическата постройка. В момента наставникът налага схема на игра 4-4-2 и вероятно утре вечер ще заложи на същото, което означава, че Милито и Пацини ще са начело на атаката, а Мота и Камбиасо ще бъдат в средата на полузащитата.

„С толкова много отсъстващи, аз наистина нямам възможност да мисля много", заяви Косми на пресконференцията преди мача с Парма, но оттогава насам нещата не са променени - Офере, Джандонато, Бенаси, Месбах, Бертолачи, Сержио и Еспозито са контузени, а Карозиери е наказан. Срещу „дуковете" наставникът на „вълците" изненадващо използва схема на игра 3-5-2 вместо традиционната за тима 4-3-3. Не е ясно какво ще избере ексцентричния треньор, но при всички положения в атаката ще бъдат Ди Микеле и Муриел.

След победата над Чезена, журналистите нападнаха Раниери с обвиненията, че отборът му не играе красив футбол, на което наставникът отговори, че да се очаква от неговия тим красив футбол, който носи победи е нереалистично. „За това има Барселона", отряза Раниери. В утрешния мач обаче Интер може да си позволи да позабавлява своите фенове и същевременно да победи Лече - разликата в класите между двата тима е твърде голяма, а и кадровите проблеми на гостите само допълват тази дистанция.

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

03 декември Интер - Удинезе 0:1 (Серия А)
07 декември Интер - ЦСКА Москва 1:2 (Шампионска лига)
10 декември Интер - Фиорентина 2:0 (Серия А)
13 декември Дженоа - Интер 0:1 (Серия А)
18 декември Чезена - Интер 0:1 (Серия А)

Лече:

20 ноември Рома - Лече 2:1 (Серия А)
26 ноември Лече - Катаня 0:1 (Серия А)
03 декември Наполи - Лече 4:2 (Серия А)
10 декември Лече - Лацио 2:3 (Серия А)
18 декември Парма - Лече 3:3 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Лече

28 срещи
22 победи за Интер
3 равенства
3 победи за Лече
Голова Разлика: 66:15 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.30
Равен - 5.00
Лече - 10.00

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.30
Равен - 4.75
Лече - 11.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
127