Раниери: Заслужавахме трите точки


Н. Гавазов

Раниери: Заслужавахме трите точки

Старши треньорът на Интер Клаудио Раниери остана изключително доволен от снощната победа на „нерадзурите" срещу Дженоа и също така не пропусна да похвали младите играчи в тима за представянето им на "Луиджи Ферарис". Както е известно, вицешампионите победиха с 1:0 „грифоните" в отложен мач от 11 кръг на Серия А, като успехът дойде след гол на защитника Юто Нагатомо с глава в 67-ата минута.

"Дженоа игра много затворено, въпреки че се създаваше впечатление, че атакуват много - първият им удар във вратата бе в 80-ата минута. Доволен съм от играта на отбора и смятам, че заслужихме трите точки", сподели Раниери за Sky Italia.

Опитният специалист добави също така, че е доволен от представянето на полузащитника Андреа Поли, който записа във вторник вечерта първия си мач за "нерадзурите" в Серия А, откакто дойде в тима от Сампдория през лятото. В титулярния състав на Интер срещу Дженоа попадна и младият Марко Фараони, което изненада специалистите.

"Младите играчи се представиха добре тази вечер. Особено ми хареса Поли, който направи прекрасен мач", допълни наставника на Интер.

 

  Сподели
86