Юве стигна до равенство на Олимпико, Тоти пропуска дузпа (видео)


В. Мухарски

Юве стигна до равенство на Олимпико, Тоти пропуска дузпа (видео)

Рома и Ювентус не успяха да се победят, завършвайки наравно 1:1 в последен мач от 15-ия кръг в Серия "А". Двубоят на "Олимпико" в италианската столица бе интересен и предложи доста емоции на зрителите. Звездата на "вълците" Франческо Тоти бе титуляр за своя тим, докато 10-ката на Юве Дел Пиеро бе оставен на резервната скамейка и не се появи в игра.

Juventus' Defender Leonardo Bonucci Fight For The Ball With AS Roma's Forward Francesco Totti

Столичани натиснаха още в първите минути на срещата и бързо стигнаха до попадение. Тоти изпълни ъглов удар, топката стигна до Де Роси, който отправи неособено прецизен изстрел, който обаче се оказа точен - 1:0. Последва натиск на гостите, като близо до гол бяха Симоне Пепе, Естигарибия, Видал и Пирло. За Рома пропуски направиха Тоти и Пянич.

AS Roma's Rodrigo Taddei (L) Francesco Totti, Erik Manuel Lamela, Leandro Greco And Miralem Pjanic (R) Jump For The

След почивката играчите на "Старата госпожа" успяха да стигнат до изравнително попадение. Това стана в 61-ата минута когато Естигарибия опита удар, но вместо това подаде към Джорджо Киелини, който с глава прехвърли Стекеленбург - 1:1.

Juventus' Defender Giorgio Chiellini (R) Heads

Още в следващата атака Видал повали резервата Фабио Симплисио в наказателното поле и реферът отсъди дузпа. Зад топката застана Франческо Тоти, но Джанлуиджи Буфон усети посоката на удара и спаси удара.

Juventus Goalkeeper Gianluigi Buffon (R) Is

Последваха атаки и към двете врати, но нов гол така и не падна, като по този начин двата тима си разделиха по една точка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
136