Мадзари: На Новара му провървя


Н. Гавазов

Мадзари: На Новара му провървя

Старши-треньорът на Наполи Валтер Мадзари даде своят коментар относно равенството като гост на Новара. Както е известно, двата отбора завършиха при резултат 1:1 в среща от 15-я кръг на Серия А, след като Радованович откри в 70-та минута за домакините, а шест минути преди края на редовното време Джемаили изравни.

„Не ни стигна гола, който щеше да промени мача. Възможно е това да се получи заради умората в моите играчи. Но въпреки това, допуснахме грешки като например, ние играхме много наивно при статичните положения. На практика, допуснахме гол при единственото опасно положение от страна на Новара. Съперникът в определена степен му провървя много. Все пак реагирахме и се измъкнахме от загубата. Не беше лесно, защото Новара се защитаваше много добре", заяви Мадзари за Radio Kiss Kiss.

"Реших да сменя Кавани, защото проведе много мачове на високо ниво и ми се струваше правилно да включа в игра такъв свеж и техничен футболист като Маскара. Не реализирахме положенията си, но отборът игра добре. Сега най-накрая може да поработим по-спокойно. Знаехме, че Шампионската лига ще ни отнеме точки и сили от шампионата и това е логично. Сега имаме цяла седмица да се подготвим за мача с Рома. Може спокойно да обсъдим нещата, да възстановим силите си и добре да тренираме", завърша Мадзари.

 

  Сподели
179