Милан ще бъде безмилостен към Болоня


Н. Гавазов

Милан ще бъде безмилостен към Болоня

Болоня - Милан
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 11.12.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Джанлука Роки

Болоня приема Милан в двубой от 15 кръг на Серия А след като през седмицата игра мач от осминафиналите за Купата на Италия, в който обаче не взеха участие по-голямата част от титулярите. Въпреки това, резервите на „рособлу" успяха да опънат нервите на „бианконерите". Впрочем, наставникът на Болоня Стефано Пиоли бе огорчен, че неговите футболисти играха 120 минути в Торино - все пак на никого не е нужна прекалена умора и натоварване. Болоня в първите си осем мача от първенството регистрира пет загуби и постигна само две победи, докато в последните си пет мача достигна два пъти до успеха, завърши наравно при гостуването си на Каляри и тези резултати изкачиха тима на 17-то място в класирането с 14 точки.

Милан също игра мач през седмицата, но при гостуването си на Виктория Пилзен от Шампионската лига, като двубоят нямаше никакво значение относно класирането на „росонерите" и може би поради това хората на Алегри не бяха достатъчно концентрирани и преднината им от два гола бе заличена в самия край на двубоя. В Серия А шампионите постигнаха седем победи в осем мача и напълно заслужено делят второто място с Удинезе на две точки от лидера Ювентус. В последните две срещи Ибрахимович вкара три гола, Пато също успя да се разпише и като цяло, играта на Милан върви в познатото русло от миналата година.

Домакините са без Антонсон, Пулзети и Черубин. По неизвестни причини извън групата за мача останаха Ломбарди, Кода, Тайдер. Схемата на игра, която ще използва Пиоли ще бъде 4-3-2-1 с Ди Вайо начело на атаката и подпомагам от дълбочина от Рамирес и Диаманти.

Милан ще бъде без Гатузо, Фламини, Касано, Неста, Абиати, Ночерино и Дзамброта, които са контузени. В тактически план нещата за Алегри са ясни - схема на игра 4-3-1-2 с Ибрахимович и Пато на върха на атаката, което означава, че Робиньо и Ел Шарави отиват на пейката. Ван Бомел се завърна и ще заеме мястото си в средата на терена, а Йепес и Силва ще оформят двойката централни защитници.

Милан е на път да запише най-добрата си серия под ръководството на Алегри - осем победи от девет мача, което ще изкачи тима на първото място в Серия А. Мнозина специалисти впрочем предвиждат, че съвсем скоро „росонерите" ще се заемат за постоянно лидерската позиция, но разбира се, това трябва да стане с победи на терена. В Болоня са амбицирани да докажат, че могат да се противопоставят на грандовете и само за ден бяха продадени 9 000 билета за мача. Определено местните фенове са готови да подкрепят отбора си, но дали това ще бъде достатъчно техните любимци да постигнат положителен резултат? Ако Ибрахимович и компания дадат всичко от себе си в този мач, аз не виждам кой знае какви шансове за „рособлу".По-добрите изпълнители са в състава на гостите, които знаят как да наказват всяка грешка на противника. Вероятно в неделя вечер ще станем свидетели на поредната смяна на лидера в Серия А.

Последни 5 изиграни срещи:

Болоня:

20 ноември Болоня - Чезена 0:1 (Серия А)
23 ноември Болоня - Кротоне 4:2 (Купа на Италия)
27 ноември Каляри - Болоня 1:1 (Серия А)
04 декември Болоня - Сиена 1:0 (Серия А)
08 декември Ювентус - Болоня ?:? (Купа на Италия)

Милан:

19 ноември Фиорентина - Милан 0:0 (Серия А)
23 ноември Милан - Барселона 2:3 (Шампионска лига)
27 ноември Милан - Киево 4:0 (Серия А)
02 декември Дженоа - Милан 0:2 (Серия А)
06 декември Виктория Пилзен - Милан 2:2 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Болоня - Милан

136 срещи
41 победи за Болоня
36 равенства
59 победи за Милан
Голова Разлика: 209:163 за Милан


Коефициенти от bet365:
Болоня - 8.00
Равен - 4.00
Милан - 1.44

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 8.00
Равен - 3.75
Милан - 1.45

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
142