Интер - Фиорентина: В борба за спасяване на сезона


Н. Гавазов

Интер - Фиорентина: В борба за спасяване на сезона

Интер - Фиорентина
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 10.12.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Талиавенто


За една седмица Интер претърпя две поражения. Едното в първенството на Италия, а другото в Шампионската лига. Неуспехът в Серия А обаче се оказа по-болезнен от загубата в най-престижния европейски клубен турнир, защото мачът срещу ЦСКА Москва не решаваше нищо, докато този срещу Удинезе нанесе сериозен удар срещу амбициите на „нерадзурите" в калчото, а по-лошото е, че той дойде след двете поредни победи срещу Каляри и Сиена, т.е. в момент, когато всички си мислеха, че Интер се е изправил на крака. След 12 изиграни мача миланци събраха нищожните 14 точки и заемат 15-то място в таблицата за класиране на 15 пункта от лидера Ювентус и по всичко изглежда, че хората на Раниери няма да имат сили да се включат в борбата за титлата - факт, който призна самият наставник.

Фиорентина през уикенда постигна първата си победа в Серия А под ръководството на новия си наставник Делио Роси. „Виолетовите" победиха с класическото 3:0 Рома и въпреки факта, че гостите останаха с трима човека по-малко, хората на Роси впечатлиха с играта си, а Йоветич бе неудържим. Тази победа дойде след равенството 0:0 с Милан и макар, че Фиорентина загуби с 0:2 от Палермо на „Барбера", няма да сме далече от истината, ако кажем, че отборът от Флоренция се възражда.

Интер ще бъде без контузените Киву, Мунтари, Форлан, Вивиано, Снайдер, Джонатан, Оби и Станкович. За да са още по-трагични нещата в кадрово отношение, Санети е наказан за един мач. Проблемите в кадрови план ще принудят Раниери да използва схема на игра 4-4-2 с Алварес и Фараони на двата фланга на полузащитата, Нагатомо се завръща на левия фланг на отбраната, а атаката ще се води от Милито и Пацини.

Монтоливо, Касани, Кролдруп и Серчи ще пропуснат пътуването до Милано поради контузии. Делио Роси ще използва постройка 4-3-1-2, което ще изпрати Ладзари зад двамата нападатели Йоветич и Джилардино. В останалите линии на състава старши-треньорът на „виолетовите" ще заложи на същите играчи, които взеха участие при победата над Рома.

Определено мачът е еднакво важен и за двата отбора. Интер ще търси победата, за да запази бързо намаляващите си шансове за спасяване на сезона, докато Фиорентина ще се опита да открадне нещо, което ще вдъхне повече увереност в хората на Делио Роси и ще задържи тима в средата на таблицата. Победителят? Въпреки компрометирането си, аз продължавам да вярвам в „нерадзурите", което означава, че в своите предвиждания ще заложа на тях - не мога да си представя, че Интер ще загуби трети пореден мач и то у дома си.

Прогноза за: Интер - Фиорентина 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

19 ноември Интер - Каляри 2:1 (Серия А)
22 ноември Трабзонспор - Интер 1:1 (Шампионска лига)
27 ноември Сиена - Интер 0:1 (Серия А)
03 декември Интер - Удинезе 0:1 (Серия А)
07 декември Интер - ЦСКА Москва 1:2 (Шампионска лига)

Фиорентина:

06 ноември Киево - Фиорентина 1:0 (Серия А)
19 ноември Фиорентина - Милан 0:0 (Серия А)
24 ноември Фиорентина - Емполи 2:1 (Купа на Италия)
27 ноември Палермо - Фиорентина 2:0 (Серия А)
04 декември Фиорентина - Рома 3:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Фиорентина

150 срещи
63 победи за Интер
49 равенства
38 победи за Фиорентина
Голова Разлика: 230:182 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.90
Равен - 3.25
Фиорентина - 4.33

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.90
Равен - 3.30
Фиорентина - 4.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
268