Галиани: Не се притесняваме от интереса на ПСЖ към Тевес


Н. Гавазов

Галиани: Не се притесняваме от интереса на ПСЖ към Тевес

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес все още е вариант за „росонерите" въпреки интереса на ПСЖ. Както е известно, във вторник вечерта спекулациите относно евентуалния трансфер на аржентинския национал в шампиона на Италия станаха още по-големи, когато се разбра, че Галиани се е срещнал с агента на Тевес Киа Джорбачиан, а в сряда Милан отправи официално запитване до Манчестър Сити.

Вчера обаче сапунената опера с Тевес предприе неочакван обрат, след като се разбра, че ПСЖ е готов да изкупи правата на играча, с което на този етап напълно удовлетворява желанието на „гражданите" за продажбата на нападателя, а не отдаването му под наем.

„Мога да ви уверя, че от ПСЖ се включиха в надпреварата за Тевес, но това нас не ни притеснява. Не съм се чувал с Леонардо, защото той работи в друг клуб и може да прави каквото си поиска. Повече яснота по въпроса ще получим в следващите дни, но има много време докато приключим сделката, защото трансферния прозорец още не е отворен. Ясно е, че от Сити искат да продадат играча, докато ние го желаем само под наем. Ще трябва да ги убедим, защото Карлос също иска да дойде в Милан", цитира Sky Italia думите на Галиани.

 

  Сподели
108