Анонс на 14 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 14 кръг на Серия А

Катания - Каляри
Стадион: "Анжело Масимино", Катания
Дата: 04.12.2011г.
Час: 13:30
Съдия: Мауро Бергонци (Генуа)

Катания приема Каляри след шокираща домакинска загуба от Новара в 4-я кръг на турнира за Купата на Италия през седмицата, но преди това в мач от Серия А хората на Монтела победиха като гости последния в класирането Лече и до известна степен компенсираха серията си от две поредни поражения в първенството. В момента сицилианци са осми със 17 точки и имат шанса при една победа да влязат в топ 6. Суазо и Иско са контузени за домакините, които ще излязат най-вероятно със схема на игра 5-3-2.

Каляри ще пътува до Сицилия в лошо настроение, защото сардинци са без победа в осем мача във всички турнири и тези резултати свалиха отбора воден от Балардини до 15-то място на 4 точки от зоната на изпадащите. Разбира се, в последния мач срещу Болоня, две грешки на главния съдия в мача лиши „рособлу" от победата, но така или иначе представянето и играта като цяло на отбора не е добра. Контузени са Ел Кабир, Астори, Ериксон, както и звездата на отбора Нене, За един мач е наказан Найнголан. Вероятната схема на игра ще бъде 4-3-1-2, но Балардини може в последния момент да реши да играе с 4-4-2, което може да изпрати Екдал на резервната скамейка и тогава Кепелини да започне като титуляр.

По принцип Катания е почти непробиваем у дома си, въпреки изненадващата загуба от Киево преди три кръга. Тук по-рано през сезона победени си тръгнаха Интер и Наполи, а Ювентус се спаси от поражение. Не виждам никакви основания да се съмняваме в това, че сицилианци ще запишат поредния си успех. На фона на кадровите проблеми на гостите, предположенията за победа на домакините стават още по-сигурни.

Коефициенти от bet365:
Катания - 2.00
Равен - 3.20
Каляри - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Катания - 1.95
Равен - 3.05
Каляри - 4.20

Прогноза за: Катания - Каляри 2:1

Болоня - Сиена
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 04.12.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени (Бергамо)

Болоня посреща Сиена, във времена, които не са най-добри за „рособлу". Отборът воден от Пиоли е само с три победи в първенството, преди два кръга загуби домакинството си от конкурента Чезена, а в миналия кръг постигна щастливо равенство срещу Каляри. В момента Болоня се намира на 17-то място в класирането с 11 точки - една над опасната зона, което поставя елитният статут на отбора под угроза. Перес и Лория са контузени, а Панайотис Коне е наказан за натрупани жълти картони. Атаката утре ще се води от Ди Вайо, който в миналия кръг сложи край на головата си суша от 18 поредни срещи.

Никой не е очаквал чудеса от Сиена, което означава, че би трябвало да приемем 13-то място на тима и спечелените 14 точки, ако не за успех, поне за нещо нормално. „Бианконерите" също имат само три победи досега, но успяха да допуснат само 4 загуби и благодарение на това са малко по-нагоре в таблицата за класиране от своя утрешен съперник. Вергасола, Дестро и Белмонте са контузени, а Франко Бриенца е наказан за един мач. Джузепе Санино вероятно ще използва схема на игра 4-4-2, като на върха на атаката ще може да избира измежду Ларондо и Гонзалес.

Срещата се явява нещо като дерби между два отбора, които се борят за оцеляването си и поради това тя би могла да завърши по всякакъв начин. Болоня загуби у дома си от последния в класирането Лече, но пък победи Аталанта и това само показва колко са непоследователни в изявите си „рособлу". Сиена пък четири от шестте си мача навън завърши наравно.

Коефициенти от bet365:
Болоня - 2.450
Равен - 3.00
Сиена - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 2.40
Равен - 3.05
Сиена - 3.00

Прогноза за: Болоня - Сиена 0:0

Парма - Палермо
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 034.12.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Банти (Ливорно)

Парма посреща Палермо след домакинска загуба от Верона за Купата на Италия, но „дуковете" излязоха в този мач буквално с втория си отбор и резултатът не бива чак толкова да ни изненадва. Като цяло, представянето на тима воден от Франко Коломба е стабилно и след пет победи в Серия А, Парма събра15 точки, благодарение на които се намира на десето място в класирането. Модесто и Валдес са контузени, а добрата новина е завръщането на Гоби. Схемата на игра ще бъде 4- 4-1-1 с Пеле и Джовинко начело на атаката

Палермо има в своя актив 19 точки и се намира на пето място в класирането, което изненадва мнозина специалисти, имайки предвид скандалите и неразбориите около отбора в началото на сезона. Но сицилианци спечелиха всичките си шест домакински мача, в които вкараха невероятните 16 гола. Друга е историята с представянето на тима извън „Барбера" - пет загуби в шест мача, нито една победа и нито един отбелязан гол... Ерандес, Миколи, Будан, Захави и Монтовани са контузени и няма да пътуват за Парма. Извън групата останаха още Ди Матео, Рубиньо и Симон. Вероятно Манджа ще използва схема на игра 4-3-2-1, като атакуващият тризъбец ще бъде изграден от Личич, Варела и Пинила.

Парма играе силно у дома си и всъщност, точно на това разчитат „дуковете". От друга страна, представянето на Палермо е трагично навън. Какво повече да очакваме от този мач?


Коефициенти от bet365:
Парма- 2.00
Равен - 3.00
Палермо - 4.33

Коефициенти от Offsidebet:
Парма- 1.95
Равен - 3.05
Палермо - 4.20

Прогноза за: Парма - Палермо 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
117