Интер - Удинезе: Любопитен двубой


Н. Гавазов

Интер - Удинезе: Любопитен двубой

Интер - Удинезе
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 03.12.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Джервасони

Интер посреща Удинезе в среща от 14-я кръг на Серия А и ще се опита за първи път през този сезон да постигне трета поредна победа. На фона на статистиката тази задача изглежда много трудна за „нерадзурите", които са четвъртият най-слаб домакин в първенството и до този момент отбелязаха само четири гола на „Джузепе Меаца". В момента Интер се намира на 12-то място в класирането с 14 точки - с 12 по-малко от лидера Ювентус, но това не попречи на Раниери да заяви през седмицата, че целта пред отбора си остава спечелване на Скудетото. Може би повод за оптимизъм е факта, че ако се погледне класирането от последните пет срещи, „нерадзурите" би трябвало да бъдат трети.

Удинезе, противно на предварителните прогнози се превърна в истински кошмар за повечето отбори от Серия А и след блестяща да момента кампания, в която фриулци загубиха само две от срещите си, хората на Франческо Гуидолин делят второто място с шампиона Милан, на когото отстъпват единствено поради по-лошата си голова разлика. В същото време Удинезе е и един от желаните гости - в последните си пет гостувания „зебрите" са не само без победа, но нападателите успяха да отбележат само един гол.

Раниери не може да разчита на контузените Мунтари, Форлан, Вивиано, Майкон, Снайдер и Лусио. Вероятно наставникът ще заложи на същата схема на игра, както срещу Сиена, в която игра с четирима атакуващи полузащитника и един нападател.

За Удинезе няма да играят контузените Барето, Абди, Домици и Кода. Франческо Гуидолин ще използва тактическа постройка, с която успя да победи Рома през уикенда, а именно с двама нападатели и петима футболисти в средата на терена.

Очертава се много любопитен двубой. Интер победи при гостуването си Сиена, но нападателната мощ на „нерадзурите" няма нищо общо с онази, която сме свикнали да виждаме в предишните години и ще е интересно да наблюдаваме, как хората на Раниери ще се справят със силната средна линия на фриулци. От друга страна обаче, Удинезе пристига в Милано с умората от срещата в турнира Лига Европа и също ще бъде интересно да разберем, до каква степен мачът с Рен се е отразил на хората на Гуиндолин. Нека за пореден път се доверим на Интер, но също така да не забравяме за контраатаките на гостите и способността им да се възползват от най-малките грешки в отбраната на противника.

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

29 октомври Интер - Ювентус 1:2 (Серия А)
02 ноември Интер - Лил 2:1 (Шампионска лига)
19 ноември Интер - Каляри 2:1 (Серия А)
22 ноември Трабзонспор - Интер 1:1 (Шампионска лига)
27 ноември Сиена - Интер 0:1 (Серия А)

Удинезе:

03 ноември Атлетико Мадрид - Удинезе 4:0 (Лига Европа)
06 ноември Удинезе - Сиена 2:1 (Серия А)
20 ноември Парма - Удинезе 2:0 (Серия А)
25 ноември Удинезе - Рома 2:0 (Серия А)
30 ноември Рен - Удинезе 0:0 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Интер - Удинезе

80 срещи
39 победи за Интер
25 равенства
16 победи за Удинезе
Голова Разлика: 128:81 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 2.00
Равен - 3.30
Удинезе - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 2.00
Равен - 3.20
Удинезе - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139