Агент: Напълно е възможно Дамиао да премине в Ювентус


Н. Гавазов

Агент: Напълно е възможно Дамиао да премине в Ювентус

Агентът на Леандро Дамиао призна, че нападателят може да се премести в Италия през 2012 година, след като подпише договор с Ювентус. Както е известно, 22-годишният футболист е свързван със „Старата дама" и много други клубове, включително английският гранд Арсенал. Въпреки, че представителят на бразилския национал призна, че нищо не е договорно, той подчерта, че преминаването в лагера на „бианконерите" е една реална възможност.

„Напълно е възможно Леандро да заиграе футбол в Италия през следващата година. Това е нормално, че големите клубове проявяват интерес към него. Получаваме обаждания от цяла Европа, включително и от Реал Мадрид. Това е нещо съвсем нормално за отбори, които искат да се подсилят", цитира Sky Italia думите на Пратес, който е агент на Дамиао.

„Срещнах се с представители на Ювентус и разговаряхме, но това не мога да нарека официални преговори. Просто беше една неформална среща. Но очевидно е, че има интерес към нас, но на този етап не мога да говоря за пари и първо трябва да се седне на масата за преговори и да се намери споразумение", допълва агентът.

 

  Сподели
106