Наполи и Юве не се победиха в спектакъл с шест гола (видео)


В. Мухарски

Наполи и Юве не се победиха в спектакъл с шест гола (видео)

Наполи и Ювентус не успяха да се победят, завършвайки наравно 3:3 в отложен мач на Серия А. Срещата трябваше да се състои в началото на ноември, но бе отменена заради наводненията, които сполетяха Апенините. Двубоят започна с натиск на "черно-белите", като пропуски в първите минути направиха Пепе и Вучинич. Все пак в 14-ата минута играчите от Неапол получиха правото да изпълнят дузпа, но Марек Хамшик пропусна да изведе отбора си напред в резултата.

Napoli's Marek Hamsik (L) And Goran Pandev Celebrates

Все пак той се реваншира в 23-ата минута, когато след удар с главва откри резултата - 1:0. Пет минути преди края на първата част Горан Пандев също се разписа и по този начин даде по-стабилна преднина на своя тим. При резултат 2:0 завърши първото полувреме.

Napoli's Players

След почивката зрителите на стадиона станаха свидетели на цели четири гола, три от които във вратата на домакините. Първо Матри се разписа и по този начин намали резултата - 2:1. В 68-ата минута Горан Пандев вкара втория си гол в мача и общо трети за Наполи. Само четири минути по-късно Естигарибия намали резултата и върна интригата в срещата.

Napoli's Marek Hamsik Celebrates

В 80-ата минута Симоне Пепе успя да вкара така желаното изравнително попадение и по този начин донесе точката на "Старата госпожа".

Naples' Defender Paolo Cannavaro, Left, And Juventus' Striker Alessandro Matri Vie For The Ball

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
182