Мадзари: Срещу Ювентус може да загубим точки


Н. Гавазов

Мадзари: Срещу Ювентус може да загубим точки

Старши-треньорът на Наполи Валтер Мадзари часове преди днешната среща с Ювентус не изключи поредната загуба на точки от страна на отбора си. Както е известно, „партенопеите" са трети мач без победа, а през уикенда се разминаха със загубата от Аталанта благодарение на гола на Кавани в 94-та минута на мача в Бергамо.

„За нас това е четвърта поредна среща, която се налага да играем през два дни. Върнахме се от Бергамо в два през нощта в неделя и в същия ден започнахме да тренираме. Изморени сме, а това означава, че напълно е възможно да загубим точки тази вечер. Чух, че Конте е обезпокоен от липсата на време за подготовката на отбора си, но погледнете съперниците ни в Шампионската лига - Байерн отстъпи от слабаци, а Манчестър Сити не успя да победи Ливърпул. Барселона дори не успя да избегне поражението, след победата си срещу Милан", заяви Мадзари за Radio Kiss Kiss.

"Сегашният Ювентус няма нищо общо с миналогодишният и не случайно „бианконерите" оглавяват турнирната таблица. Няма съмнение, че те също се отнасят с уважение към нас, но аз си мисля, че заслужаваме това отношение", допълва наставника на Наполи.

 

  Сподели
121