Милан няма да има проблеми с Киево


Н. Гавазов

Милан няма да има проблеми с Киево

Милан - Киево
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 27.11.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида

Милан изостава от Удинезе на три точки и от Лацио и Ювентус на една. Пред „росонерите" се открива идеалната възможност да оглавят класирането в Серия А, ако разбира се победят утре вечер Киево в мач от 13-кръг на първенството на Италия. През тази седмица хората на Алегри разрушиха всички митове за италианския футбол, демонстрирайки ярка и незабравима игра срещу Барселона в среща от Шампионската лига. Но достатъчно е да отправим един поглед върху турнирната таблица, за да видим, колко атрактивен е Милан. „Росонерите" са най-резултатният отбор в Серия А, но и защитата пропуска достатъчно, за да направи един мач достатъчно интересен за зрителите.

Месец октомври не се оказа добър за Киево. „Летящите магарета" изиграха пет мача, в които не успяха да победят нито веднъж. Напротив - хората на Доменико Ди Карло загубиха три от срещите си, включително и гостуването си на Сиена с 1:4. По съвсем друг начин обаче се представя отбора през настоящия месец и в двата си мача записа две победи, като особено впечатляваща е тази при гостуването си на Катания, където по принцип се играе много трудно. В крайна сметка „летящите магарета" са девети с 15 точки, далече от опасната зона и след двата си поредни успеха Киево пристига в Милано в много добро настроение.

В мача срещу Барселона Алесандро Неста получи контузия и по такъв начин ветеранът ще бъде извън строя за период от около 30 дни. Най-вероятно, в центъра на защитата на неговото място ще започне мача с Киево Бонера. В лазарета се намират още Индзаги, Касано, Фламини, Гатузо, а вратаря Абиати се контузи по време на вчерашната тренировка и също не е включен в групата за утрешната среща. Това означава, че на вратата ще застане Марко Амелия, а резерва ще бъде Флавио Рома.

Киево ще бъде без Сардо, Мореро, Крузадо и Андреоли, които са контузени. Извън групата по различни причини останаха също Де Паула, Де Фалко, Грандолфо, Джалоци, Урибе и Колета. Тактическата постройка на „летящите магарета" би трябвало да бъде 4-3-1-2, но на вчерашната тренировка бяха разиграни варианти с един защитник. Ако Ди Карло предприеме този ход, вероятно ще остави Терау на върха на атаката, а Пелисиер зад французина. Тогава може би Брадли и Лучиано ще се изтеглят повече към фланговете, а това означава, че ролята на крайните защитници ще бъде силно ограничена.

Мачът на Милан с Киево не би трябвало да бъде труден за домакините, дори и при наличието на кадрови проблеми в състава на „росонерите". Проблемът може да дойде от евентуалното недооценяване на „летящите магарета", които имат славата на твърд отбор, със силна защита (нека забравим онова 1:4 от Сиена) и общо взето непримирим дух. Ако Алегри мотивира хората си, аз не виждам как Мандели и компания биха се противопоставили на Ибрахимович и Робиньо.

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

29 октомври Рома - Милан 2:3 (Серия А)
01 ноември БАТЕ Борисов - Милан 1:1 (Шампионска лига)
06 ноември Милан - Катаня 4:0 (Серия А)
19 ноември Фиорентина - Милан 0:0 (Серия А)
23 ноември Милан - Барселона 2:3 (Шампионска лига)

Киево:

26 октомври Киево - Болоня 0:1 (Серия А)
30 октомври Сиена - Киево 4:1 (Серия А)
06 ноември Киево - Фиорентина 1:0 (Серия А)
20 ноември Катаня - Киево 1:2 (Серия А)
23 ноември Киево - Модена 3:0 (Купа на Италия)


Досегашни срещи:

Милан - Киево

18 срещи
13 победи за Милан
3 равенства
2 победи за Киево
Голова Разлика: 31:15 за Милан


Коефициенти от bet365:
Милан - 1.33
Равен - 4.75
Киево - 10.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.33
Равен - 4.50
Киево - 10.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154