Алегри обезпокоен за мача с Киево


Н. Гавазов

Алегри обезпокоен за мача с Киево

Старши-треньорът на Милан Масимилиано Алегри е обезпокоен, че „росонерите" могат да имат проблеми с промяна на темпото и манталитета, за да се настроят успешно от мача с Барселона в средата на седмицата към двубоя с Киево утре вечер, който е част от 13-1 кръг на Серия А. Италианският специалист подчерта също така, че Ювентус е фаворит за спечелване на Скудетото.

„Това ще е напълно различен мач от този в сряда и след голямото напрежение и концентрация, ние трябва да се върнем обратно в манталитета на Серия А, което е най-важното нещо в момента. Оттук до 20 декември има да изиграем пет мача и трябва да съберем възможно най-много точки, за да останем в близост до върха", цитира Sky Italia думите на Алегри.

„Мисля, че Ювентус са най-големите фаворити за спечелване на Скудетото и са по-близо до него, откогато и да е било. Относно мача ни с Киево, ние не бива да го подценяваме. Те се защитават много твърдо и са опасни на контраатака, ето защо мисля, че няма да е лесен мача", допълва наставника на Милан.

 

  Сподели
81