Рома: Близо сме до нов договор с Де Роси


Н. Гавазов

Рома: Близо сме до нов договор с Де Роси

Добри новини за привържениците за Рома пристигат от Италия. Днес ръководството на столичния клуб призна, че е много близо до подписването на новия договор с талисмана на отбора Даниеле Де Роси. Както е известно, в началото на седмицата полузащитникът, който се намира в последната година на своя контракт заяви, че преговорите за ново споразумение се намират в застой.

Това изказване предизвика незабавни спекулации, че италианският може да напусне „Олимпико", а някои медии започнаха да свързват Де Роси с Милан и Манчестър Сити.

Днес генералният мениджър Клаудио Фенучи разсея тези слухове и заяви пред телевизионния канал на Рома, че двете страни се намират много близо до разбирателство.

„Има съвсем малко разлики, които скоро ще бъдат изчистени. Клубът отправи предложение, има искане от играча и остава само да се изчистят някои различия, за да достигнем до края. Нито ние, нито Даниеле искаме да се шуми около това. Медиите са ни подложили на натиск и винаги чакат новини, но ние бихме предпочели да работих тихо", каза Фенучи.

 

  Сподели
100