Интер - Каляри: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Интер - Каляри: Без шансове за гостите

Интер - Каляри
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 19.11.2011г.
Час: 19:00
Съдия: Антонио Дамато

Интер приема Каляри в среща от 13-я кръг на Серия А и ще се опита да се завърне на победния си път, след като в два поредни мача хората на Раниери не познават вкуса на успеха - в последния кръг „нерадзурите" отстъпиха у дома си от Ювентус, а няколко дни преди това завършиха наравно при гостуването си на Аталанта. Като цяло, представянето на гранда от Милано е трагично и в последните си пет мача в шампионата на страната Интер регистрира три поражения и успя да победи само един път. Лошите резултати изпратиха отбора на 17-то място в класирането с осем точки от девет изиграни мача.

Настроението в Каляри не е по-добро от това на утрешния си съперник, въпреки че островитяните заемат 10-то място и имат в актива си 13 точки от десет мача. „Рособлу" в пет поредни мача са без победа и след загубата с 0:1 от Аталанта наставникът на отбора Фикаденти бе уволнен, а треньорския мостик зае Давиде Балардини, като 47-годишният специалист за трети път в кариерата си ще води тима от Сардиния.

За домакините няма да играят контузените Мунтари, Форлан, Вивиано, Майкон и Нагатомо, както и наказания Киву. Уучастието на Жулио Сезар до вчера бе под въпрос, но след направените му медицински тестове, снощи стана ясно, че бразилецът ще бъде включен в групата за мача, което днес стана факт. При отсътсвието на Киву най-вероятно на левия фланг на отбраната ще играе Санети, а Ранокия и Лусио ще оформят двойката централни защитници.

Каляри ще пътува до Милано без Косу, Ел Кабир, Астори и новото попълнение Ериксон. Добрата новина е, че по-рано през седмицата в строя се завърнаха Найнголан и Писано, които най-вероятно ще заемат своите места съответно в полузащитата и на десния край на отбраната. Конти ще бъде на тардиционната си позиция в средата на терена, откъдето ще подпомага нападателите и координира действията на полузащитниците.

Интересно ще бъде да видим какво лице ще ни покаже Интер след паузата в шампионата заради мачовете на националните отбори. Не по-малко интересно ще бъде да видим Балардини какво е променил в своя тим. Ако обаче се движим по пътя на логиката - съставът на домакините е с по-голямо качество, а играта на собствена земя винаги се явява едно малко предимство. В нашия случай, тези два фактора са достатъчни, за да не поставяме под съмнение победата на Интер в утрешния мач.

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

18 октомври Лил - Интер 0:1 (Шампионска лига)
23 октомври Интер - Киево 1:0 (Серия А)
26 октомври Аталанта - Интер 1:1 (Серия А)
29 октомври Интер - Ювентус 1:2 (Серия А)
02 ноември Интер - Лил 2:1 (Шампионска лига)

Каляри:

16 октомври Каляри - Сиена 0:0 (Серия А)
23 октомври Каляри - Наполи 0:0 (Серия А)
26 октомври Чезена - Каляри 1:1 (Серия А)
30 октомври Каляри - Лацио 0:3 (Серия А)
06 ноември Аталанта - Каляри 1:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Интер - Каляри

68 срещи
33 победи за Интер
24 равенства
11 победи за Каляри
Голова Разлика: 113:64 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.53
Равен - 3.80
Каляри - 6.50

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.53
Равен - 3.75
Каляри - 6.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138