Ювентус ще претърпи първо поражение на Сан Паоло


Т. Михайлов

Ювентус ще претърпи първо поражение на Сан Паоло

Наполи - Ювентус
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 06.11.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Талиавенто


Наполи посреща Ювентус в дербито на 10-ия кръг на Серия А на „Сан Паоло“ в южното пристанище. Двата тима са в битката за титлата, която през този сезон обещава да е много оспорвана. В Неапол грандовете винаги са изпитвали затруднения и неделната вечер вероятно ще е трудна за „Старата госпожа“.

След добрия си старт Наполи изпусна парата и допусна няколко слаби резултата, които доведоха отбора до 5-ата позиция на 5 точки от лидера. Най-изненадващо бе поражението в последния кръг от Катаня, който също прави добър сезон. Амбициите за титла след добрия предишен сезон не са напуснали тима на Валтер Мадзари и евентуална победа ще ги подсили и ще върне вярата на „партенопей“. През седмицата Наполи имаше тежък мач от Шампионската лига срещу колоса Байерн Мюнхен, който загуби с 3:2, позволявайки на Манчестър Сити да излезе на втора позиция.

Ювентус е на върха на вълната и за пръв път след най-тежката за клуба 2006 води в класирането на Серия А. „Старата госпожа“ има 19 точки и все още не е губила като в последния кръг записа и най-крупната си победа за изминалите 9 кръга, побеждавайки с 2:1 Интер на „Джузепе Меаца“. „Бианконерите“ може би не бяха по-силни от „нерадзурите“, но определено бяха по-хитрият тим на терена и в крайна сметка се поздравиха с трите точки.

Валтер Мадзари няма да може да разчита на контузените Бритос, Донадел и Гаргано и наказания Сантана. Има вероятност вместо Ароника в защита да започне Фернандес. Схемата на „партенопей“ ще е 4-3-2-1 с изнесен напред Едисон Кавани.

Антонио Конте не разполага с Джачерини и Якуинта. Схемата, която наставникът ще предпочете няма да се различава много от тази, с която надигра Интер – 4-2-3-1 като на върха ще е Алесандро Матри.

Самочувствието на Ювентус, който не е победен до този момент е високо, но на „Сан Паоло“ се играе много трудно. Дори в годините, в които Наполи не беше такъв фактор грандовете търпяха загуби под Везувий. Двубоят ще е завързан, но най-вероятно лидерът ще допусне първото си поражение през сезона.

Последни 5 изиграни срещи:

Наполи:

18 октомври Наполи - Байерн Мюнхен 1:1 (Шампионска лига)
23 октомври Каляри - Наполи 0:0 (Серия А)
26 октомври Наполи - Удинезе 2:0 (Серия А)
29 октомври Катаня - Наполи 2:1 (Серия А)
02 ноември Байерн Мюнхен - Наполи 3:2 (Шампионска лига)

Ювентус:

02 октомври Ювентус - Милан 2:0 (Серия А)
16 октомври Киево - Ювентус 0:0 (Серия А)
22 октомври Ювентус - Дженоа 2:2 (Серия А)
25 октомври Ювентус - Фиорентина 2:1 (Серия А)
29 октомври Интер - Ювентус 1:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Наполи - Ювентус

142 срещи
30 победи за Наполи
47 равенства
65 победи за Ювентус
Голова Разлика: 213:155 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Наполи - 2.50
Равен - 3.25
Ювентус - 2.80

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 2.40
Равен - 3.10
Ювентус - 2.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219