Галиани: Ще пазим мястото на Касано


Н. Гавазов

Галиани: Ще пазим мястото на Касано

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че кариерата на Антонио Касано не е към своя край, въпреки предстоящата сърдечна операция на нападателя. Както стана ясно днес, Антонио има вроден дефект на сърцето си, заради който в събота вечер бе приет спешно в една от болниците в Милано. Той е получил леки увреждания на мозъка, които по-нататък няма да се отразят на неговото здраве и според лекарите, след няколкомесечно възстановяване, Антонио ще може отново да играе футбол.

„Кариерата му не е в опасност. Ще му се наложи да се възстановява няколко месеца  - може би от четири до шест месеца, но това точно ще го решат лекарите. Всичко, което знам е, че той ще липсва на футбола, но аз му казах, че ще му пазим мястото", цитира Sky Italia думите на Галиани.

По-рано днес босът посети италианския национал и добави, че играчът се чувства добре.

„Момчето е добре. Той има един малък проблем със сърцето, но всички видяхте как медиите раздуха историята. Сега ще се подложи на операция, която ще затвори дупката, а след това ще се пита Италианската футболна федерация кога може да се завърне. Касано иска да играе, но трябва да се пита и Организацията. Бях много притеснен в неделя.....Казах му, че е голям късметлия. Всичко сега е ОК и тази страница може да бъде затворена", споделя вицепрезидентът на Милан.

 

  Сподели
104