Пацини: В съблекалнята след мача беше тихо


Н. Гавазов

Пацини: В съблекалнята след мача беше тихо

Нападателят на Интер Джампаоло Пацини сподели, че след загубата в Дербито на Италия, в съблекалнята на отбора се е възцарила тишина и никой от играчите не е посмял да пророни дори и една дума. Както е известно, на „Джузепе Меаца" „нерадзурите" загубиха с 1:2 от своя стар съперник Ювентус и това поражение освен, че намали шансовете на миланци за спечелване на Скудетото, но може да изпрати хората на Раниери в зоната на изпадащите, ако резултатите в другите срещи от кръга се развият срещу тях.

„Трябваше ни малко повече късмет, който ни липсваше в този мач. Бяхме длъжни да победим и да се върнем на пистата, но за съжаление не успяхме. След такива игри винаги в съблекалнята настъпва тишина - точно това се случи и снощи. Добре се справихме и заслужавахме повече, но си тръгнахме с празни ръце, което наистина е много жалко. Просто нямаме точки, играем добре и разликата с другите отбори е голяма, но нямаме точки. И все пак, остава ни Шампионската лига, където трябва да се концентрираме и да продължим с доброто си представяне там", сподели Пацини за Sky Italia.

В същото време стана ясно, че веднага след снощния двубой на „Джузепе Меаца" президентът на Интер Масимо Морати е прекарал около 30 минути в съблекалнята на играчите. Не е известно за какво босът е разговарял с футболистите, но след излизането си оттам, Морати е бил видимо разстроен и отказал всякакви коментарии за медиите, включително е отменил и предварително обещаните интервюта за Sky Italia и местна радиостанция.

 

  Сподели
94