Анонс на 10 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 10 кръг на Серия А

Фиорентина - Дженоа
Стадион: „Артемио Франки", Флоренция
Дата: 30.10.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Перуцо

Футболистите на Фиорентина не само ще се борят да спечелят трите точки срещу Дженоа, но също така и за треньорският пост на Синиша Михайлович, чиято оставка е силно желана от феновете. В средата на седмицата „виолетовите" загубиха гостуването си на Ювентус, което е трето поражение от началото на сезона, но по-лошото е, че в последните си пет мача Фиорентина е без победа. Тези лоши резултати изпратиха тима от Флоренция в долната част на таблицата за класиране и в момента отбора е на 13-то място с 9 точки в своя актив. Домакините ще трябва да се справят без контузените Кролдруп и Гулан, както и наказания Бехрами. Вероятен състав: Боруц - Касани, Натали, Гамберини, Паскуал - Ромуло, Лазари, Монтоливо, Варгас - Йоветич, Джилардино.

С победата си над Рома през седмицата Дженоа сложи край на лошата серия от четири мача без успех и определено Алберто Малесани трябва да е доволен от сегашното място в класирането - „грифоните" са на девета позиция с 12 точки, която е твърде далече от зоната на изпадащите. Зе Едуардо и Карачиоло са контузени от гостите, а Каладзе е наказан. Вероятен състав: Фрей - Место, Дайнели, Морети, Антонели - Роси, Велосо, Куцка - Меркел - Янкович, Паласио.

Шансовете за домакините да спечелят срещата са големи - в последните пет мача между двата тима Фиорентина е загубил само веднъж, освен това „виолетовите" разполагат с ден повече за възстановяването си от своя противник. Този мач може да се окаже спасителен за Михайлович.

Коефициенти от bet365:
Фиорентина - 2.00
Равен - 3.20
Дженоа - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Фиорентина - 2.00
Равен - 3.20
Дженоа - 3.75


Прогноза за: Фиорентина - Дженоа 2:1

 

 

 

Удинезе - Палермо

Стадион: "Комунале Фриули", Удине
Дата: 30.10.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Джанокаро


В средата на седмицата, при гостуването на Наполи Удинезе претърпя първата си загуба в Серия А от началото на шампионата, но въпреки това фриулци се намират на трето място в класирането и със сигурност опровергават скептиците, които предричаха провал на сезона и дори изпадане в Серия В. Домакините са без Барето, Феронети, Паскуале и Кода, които са контузени. Вероятен състав: Ханданович - Бенатия, Данило, Домици - Баста, Исла, Пинци, Асамоа, Армеро - Флорес, Ди Натале.

Палермо победи Лече в средата на седмицата и в момента сицилианци заемат осмо място в класирането с 13 точки в своя актив. По всичко изглежда, че представянето на островитяните няма да се различава от миналогодишното - победи у дома и поражения навън. Пинила е контузен и отпадна от групата за мача. Завръщането на Захави ще позволи на Манджа да има повече опции в атака. Вериоятен състав: Цорвас - Писано, Силвестре, Чето, Балцарети, Милячо, Бацинович, Барето - Личич - Ернандес, Миколи.

Палермо не е печелил на „Стадио Фриули" от 2007 година, освен това „росанеро" са слаби като гости и едва ли точно срещу Удинезе ще успеят да променят картината. Най-вероятно сицилианци ще вкарат гол, но ще загубят мача.

Коефициенти от bet365:
Удинезе - 1.66
Равен - 3.60
Палермо - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Удинезе - 1.65
Равен - 3.250
Палермо - 5.25

 

Прогноза за: Удинезе - Палермо 3:1

 

 

Каляри - Лацио
Стадион: "Сант'Елиа", Каляри
Дата: 28.10.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Мацолени

Каляри има само една загуба от началото на шампионата и в момента заема седмо място в класирането, но старши-треньорът Масимо Фикаденти има защо да се безпокои - сардинци не успяха да победят Сиена и Чезена, а нападателите отбелязаха само три гола в последните пет мача. Ключовите играчи Астори и Конти ще пропуснат визитата на Лацио, от групата отпаднаха и контузените Ел Кабир, Ериксон и Бурай. Това ще даде възможност за изява на Екдал и той ще започне като титуляр на левия фланг на полузащитата. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Агаци - Писано, Канини, Ариаудо, Агостини - Биондини, Найнголан, Екдал - Косу - Нене, Рибейро.

Лацио постигна четири победи в шест мача, включително гостуването на Фиорентина и дербито с Рома. Последните резултати на „орлите" не само подобриха взаимоотношенията между феновете и старши-треньора на отбора, но изкачиха момчетата на Еди Рея на трето място в класирането само на точка след лидера. Биава, Гонзалес, Маури, Матусалем и Конко няма да пътуват до Сардиния поради контузия. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2, като има вероятност вместо Сисе, като титуляр да започне Роки. Вероятен състав: Маркети - Станкевчиус, Диакийт, Диас, Раду - Броки, Ледесма, Лулич - Ернанес - Клозе, Сисе.

В последните 16 мача между Каляри и Лацио само един път двата тима не си отбелязаха гол. С наличието на играчи като Клозе, Сисе, Нене и Косу, най-вероятно в неделя също няма да се размине без попадения. Относно победителят в двубоя - той може да бъде всеки един от двата тима. Миналата година сардинци победиха своя съперник, но тогава формата на Лацио не беше толкова впечатляваща, както през последните срещи на настоящия сезон.

Коефициенти от bet365:
Каляри - 2.60
Равен - 3.20
Лацио - 2.75

Коефициенти от Offsidebet:
Каляри - 3.55
Равен - 3.05
Лацио - 2.75

Прогноза за: Каляри - Лацио 2:2

 

 

Останалите срещи от кръга:

Сиена - Киево
Болоня - Аталанта
Лече - Новара
Парма - Чезена

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193