Станкович: Ювентус ще се изправи в събота срещу истинския Интер


Н. Гавазов

Станкович: Ювентус ще се изправи в събота срещу истинския Интер

Деян Станкович предупреди Ювентус, че той ще се изправи пред истинския Интер на „Джузепе Меаца" в събота. Както е известно, „нерадзурите" имаха разочароващ старт на кампанията си, докато „бианконерите" са без загуба в шампионата и в момента водят в класирането. Двата тима ще излязат един срещу друг в дербито на десетия кръг на Серия А, а напрежението от мача очевидно започва да обхваща лагерите на грандовете.

„Имаме три дни на разположение за да се подготвим и след това спокойно ще ги посрещнем. Това ще бъде един голям мач и в него ще покажем най-доброто от себе си", цитира Sky Italia думите на Станкович.

Снощи Интер едва отърва загубата при гостуването си на Аталанта, благодарение на блестящата намеса на вратаря Кастелаци при изпълнение на отсъдената по-рано дузпа. Въпреки, че резултатът 1:1 не е точно този, който вицешампионите търсеха, Станкович смята, че има и положителни моменти в мача.

„Показахме добра игра - борихме се много и стояхме твърдо на терена. Трябва да продължим да мислим позитивно и с нетърпение очакваме следващия двубой. Дузпата? Съмнителна, много съмнителна в самия край на мача, но това са нещата, които ни се случват в момента. Основното нещо е отбора да бъде във форма - умствено и физически. И малко повече късмет ни трябва", добавя полузащитникът.

 

  Сподели
86