Галиани: Трансферът на Ночерино е голям късмет


Н. Гавазов

Галиани: Трансферът на Ночерино е голям късмет

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани изрази възхищението си от играта на полузащитника Антонио Ночерино и разказа някои детайли от преминаването му от Палермо. Както е известно, 26-годишният юноша на Ювентус се превърна в герой на снощния мач срещу Парма, в който той записа хеттрик за победата с 4:1, благодарение на която шампионите се изкачиха на пето място в таблицата за класиране.

„В последния ден на трансгферния прозорец някой ми каза, че Палермо продава Ночерино. Аз веднага се свързах с Дзампарини и му направих предложение. . Честно казано, започнах пазарлъка с много ниска сума и той ми отказа. Изчакахме малко и се свързахме с Антонио, който по това време се намираше в националния отбор на Италиа. Постигнахме принципно съгласие с него и тогава Палемо се съгласи да го продаде", споделя Галиани на страниците на официалния сайт на Милан.

„Този трансфер е голям късмет. Просто е невероятно, как двама играчи от полузащитата записаха хеттрици за една седмица. Продължавам да смятам, че това е футболист, който е най-полезен за отбора си и най-много бяга - той измина 12 километра в мача с Парма", допълва босът.

 

  Сподели
91