Лече - Милан: Шампионите ще продължат по пътя на победата


Н. Гавазов

Лече - Милан: Шампионите ще продължат по пътя на победата

Лече - Милан
Стадион: "Вия дел Маре", Лече
Дата: 23.10.2011г.
Час: 13:30
Съдия: Симоне Перуцо

Лече приема Милан в среща от осмия кръг на Серия А срещу когото ще продължи да търси своята първа победа в пети пореден мач. Последните четири срещи не завършиха добре за апулийци- хората на Еузебио ди Франческо загубиха три от тях, а равенството в Генуа миналата седмица не може да изтрие лошите впечатления от представянето на тима. С една победа в шест мача и само три отбелязани гола, „вълците" се намират точно там, където най-малко искат да бъдат - на предпоследно място в класирането.

Милан започна отново да играе по познатия ни начин от миналата година когато грабна Скудетото. „Росонерите" имаха разочароващ старт и спечелиха едва четвъртия си мач в Серия А, побеждавайки Чезена, но веднага след това дойде загубата от Ювентус, при която шампионите бяха тотално надиграни, въпреки че головете паднаха едва в края на двубоя. Изглежда обаче, че паузата заради мачовете на националните отбори помогна на Милан да се завърне на победния си път и в предишния кръг хората на Алегри отнесоха Палермо с 3:0, а в средата на тази седмица постигнаха успех и срещу БАТЕ в Шампионската лига.

Домакините проведоха вчерашната си тренировка на базата в Калимера при закрити врати, но въпреки това, журналистите успяха да забележат, че Ди Мекеле тренира с основната група, към която по-рано вече се присъединиха Ферарио, Диамутене и Серджо, но и четиримата са изключени от участие в мача с Милан. Преди да започнат заниманията, шестима от играчите се подложиха на допинг-проверка от Лигата, чиито резултати ще бъдат оповестени през следващата седмица. По всичко изглежда, че Ди Франческо ще се опита да използва тактическа постройка 4-3-2-1 с Корвиа отпред. Ако това е действително така, зад нападателя ще застанат Гросмюлер и Луадрадо, а Джакомаци и Ободо ще бъдат по фланговете.

Милан пристига в Апулия без Тиаго Силва, Гатузо, Пато, Кингсли, Боатенг, Фламини и Зеедорф - всичките те са контузени. По други причини извън групата са още Рома, Дзамброта, Индзаги, Неста, Йепес. Въпреки тежките загуби в кадрово отношение, шампионите разполагат с достатъчна дълбочина в състава си, за да бъдат заменени важните играчи. Алегри едва ли ще промени тактическата постройка на отбора и ще използва в атака двама нападатели - Касано и Ибрахимович, които ще бъдат подсигурявани от трети и това най-вероятно ще бъде Робиньо. Ел Шаарави, Тайво, Амброзини и Еамануелсон започват двубоя от пейката.

Ако се вгледаме в статистиката, очертава се изключително интересен двубой. Последната домакинска победа на Лече в Серия А е от май тази година. Шампионите пък не са побеждавали в мач извън Милано от април, а от началото на сегашната си кампания вече имат две загуби при своите гостувания. Миналата година двата отбора не успяха да се победят на „Виа дел Маре", но тогава формата на „вълците" беше по-впечатляваща. На всичкото отгоре Ди Микеле сега се контузи, което поставя под силно съмнение успехът им в утрешния мач, което пък автоматично прави Милан фаворит за спечелването му. Смятам, че ще е истинска авантюра, ако не се доверим на шампионите, които вече започнаха да напомнят за себе си.

Последни 5 изиграни срещи:

Лече:

18 септември Болоня - Лече 0:2 (Серия А)
21 септември Лече - Аталанта 1:2 (Серия А)
25 септември Сиена - Лече 3:0 (Серия А)
02 октомври Лече - Каляри 0:2 (Серия А)
16 октомври Дженоа - Лече 0:0 (Серия А)

Милан:

24 септември Милан - Чезена 1:0 (Серия А)
28 септември Милан - Виктория Пилзен 2:0 (Шампионска лига)
02 октомври Ювентус - Милан 2:0 (Серия А)
15 октомври Милан - Палермо 3:0 (Серия А)
19 октомври Милан - БАТЕ Борисов 2:0 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Лече - Милан

28 срещи
2 победи за Лече
10 равенства
16 победи за Милан
Голова Разлика: 52:21 за Милан


Коефициенти от bet365:
Лече - 7.00
Равен - 4.00
Милан - 1.50

Коефициенти от Offsidebet:
Лече - 7.50
Равен - 3.60
Милан - 1.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
242