Галиани: Не съм психолог, за да знам какво става с Касано и Ибрахимович


Н. Гавазов

Галиани: Не съм психолог, за да знам какво става с Касано и Ибрахимович

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани смята, че всичко е нормално в лагера на „росонерите", въпреки последните декларации на Златан Ибрахимович и Антонио Касано. Както е известно, през миналата седмица шведският нападател заяви, че се чувства уморен от футбола и истински ще си почине едва след приключване на състезателната си дейност. Снощи пък италианският национал обяви, че планира да се пенсионира след три години.

Това веднага породи съмнения в италианската преса за някакви проблеми в лагера на шампионите, но днес Адриано Галиани ги опроверга.

„Аз не знам какво се случва с Ибрахимович и Касано. Аз не съм психолог. Разговарях с играчите и се убедих, че всичко е нормално и те се чувстват много добре. Вие няма какво да се безпокоите повече. Златан беше малко отчаян, когато се върна след мача на националния си отбор, но не е нещо сериозно. Относно сезона, ние знаехме, че ще ни бъде трудно. Много проблеми ни създаде ранната дата за провеждане на финала за Суперкупата на Италия (Б.ред. - 6 август). Алешандре Пато? Той се справя добре, но няма да бъде готов за съботния мач. Но е на оздравяване", заяви в днешния следобед Галиани пред насъбралите се около офиса му журналисти.

 

  Сподели
81