Морати: Съдията беше неадекватен


Н. Гавазов

Морати: Съдията беше неадекватен

Президентът на Интер Масимо Морати не беше на себе си след снощният мач на неговия отбор срещу Наполи. Както е известно, в среща от 6-я кръг на Серия А „нерадзурите" бяха пометени с 3:0 от „партенопеите" на „Джузепе Меаца", но освен победата на гостите, впечатления направиха и някои спорни отсъждания на главния съдия в мача Джанлука Роки. Футболният бос определи действията на рефера като неадекватни.

„Този арбитър не трябва да работи повече. Това е вбесяващо и се надявам Федерацията да се намеси. Той беше неадекватен през цялото време. Играта беше съсипана от рефера. За нищо друго не мога да говоря по отношение на този мач, освен за действията на съдията. Надявам се никога повече да не го виждам в живота си", сподели Морати за Radio Kiss Kiss.

Това не е първият път когато Джанлука Роки влиза в полезрението на президента на Интер. Снощният червен картон на Оби се превърна в седмия за „нерадзурите" в техните 16 мача под ръководството на въпросния съдия. По времето на Жозе Моуриньо, Роки изгони Снайдер и Лусио в мач срещу Милан и тогава португалският специалист определи рефера като „луд", за което бе глобен и наказан да не води отбора си от тъч-линията.

 

  Сподели
210