Анонс на 6 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 6 кръг на Серия А

Удинезе - Болоня
Стадион: "Джузепе Фриули", Удине
Дата: 02.10.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Себастиано Перуцо (Анкона)

Удинезе посреща Болоня и има всички шансове да оглави класирането в Серия А, ако успее да победи своя съперник. Фриулци са единственият отбор заедно с Ювентус без загуба, въпреки че в последните два кръга гостуваха на Милан и Каляри. За мача отпаднаха Домици, Феронети, Кода, Барето и Паскуале. Схема на игра 3-5-1-1. Вероятен състав: Ханданович; Бенатия, Данило, Екстранд; Баста, Исла, Пинци, Асамоа, Армеро; Торже; Ди Натале.

Болоня има катастрофален старт на кампанията си и се намира на обратният полюс - без победа и само с два отбелязани гола. Единствената точка обаче, бе спечелена при гостуването на Ювентус, като при повече късмет „розоблу" можеха да си тръгнат с победа. За Болоня няма да играят контузените Шерубин, тайдер, Креспо, Крус и Джилет. Наказан за един мач е Морлео. Схема на игра 4-2-3-1. Вероятен състав: Алярди; Касарини, Портанова, Антонсон, Раджи; Мудингай, Перес; Хименес, Диаманти, Коне; Ди Вайо.

Тежък мач се очертава пред гостите - не само защото последната победа на Болоня на „Стадио Фриули" е от март 2005 година, а най-вече поради отличната форма, в която се намират домакините. Всякакъв друг резултат освен победа за Удинезе ще бъде изненадващ.

Прогноза за: Удинезе - Болоня 2:0

 

 


Палермо - Сиена
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 02.10.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Ромео (Верона)

Палермо посреща Сиена и ще се опита да запази победния си ход на „Ренцо Барбера". Въпреки, че допуснаха пет гола на своя стадион, сицилианци прекършиха Интер и Каляри, а равенството ги изкачи на пето място в класирането - при успех утре вечер, напълно е вероятно хората на Манжда да се наредят в челната тройка. Извън групата за мача останаха Ди Матео, Будан и Алварес, които са контузени. Схема на игра 4-4-2. Вероятен състав: Дзорвас; Писано, Силвестре, Милячо, Балцарети; Бертоло, Барето, Дела Роса, Личич; Ернандес, Миколи.

Сиена общо взето се справя добре под ръководството на Джузепе Санино, който никога не е ръководил тим от елита. Отборът има победа и две равенства и само една загуба, а през миналия уикенд у дома си отнесе своя конкурент Лече с 3:0, като Калайо оформи дубъл. Участие двубоя няма да вземат контузените Трониело, Дел Гросо и Анжело. Схема на игра 4-4-2. Вероятен състав: Бркич; Витиело, Розетини, Трци, Роси; Манини, Д'Агостино, Гаци, Реджиналдо; Калайо, Бриенца.

На пръв поглед двубоят изглежда лесен за домакините, които ако действително се надяват техния противник да се победи сам ще сбъркат много. Сиена много трудно допуска гол - за четири мача те са само два и сицилианци ще трябва доста да се постараят, за да разпечатат вратата на Трониело.

Прогноза за: Палермо - Сиена 1:0

 

Парма - Дженоа
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 02.10.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Дамато (Барлета)

Парма имаше лошият късмет да срещне в първите си четири мача от кампанията в Серия А силните отбори на Рома, Фиорентина и Ювентус и резултатът е, че „дуковете" спечелиха само три точки - при домакинството си на Киево - победа, която дойде много трудно и след гол на Джовинко в 90-та минута. Двадесет са футболистите включени в групата за мача, но сред тях не фигурират Валиани и Креспо. Добрата новина е възстановяването на Пеле и Валдес, които ще бъдат на разположение на Коломба. Схема на игра 4-4-2. Вероятен състав: Миранте; Джакардо, Скоп, Лукарели, Гоби, Биябияни, Мороне, Галопа, Модесто; Джовинко, Флокари.

Дженоа пристига в Емилия - Романя след първата си загуба през сезона. „Грифоните" започнаха кампанията с равенство срещу Аталанта и две победи - при гостуването на Лацио и домакинството на Катания, но през миналия уикенд загубиха от Киево на „Бендегоди" с гол на Москардели в 90-та минута и след като преди това играха почти едно полувреме с човек по-малко. Наставникът Малесани обеща да направи няколко промени за мача с Парма - в отбора се завърна Роси, който ще застане на десния фланг на защитата, а в сърцето на отбраната ще бъдат Бово и Каладзе. Едуардо и Место са контузени, Ернан е наказан за един мач. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Фрей; Роси, Бово, Каладзе, Антонели; Констант, Велосо, Кучка: Йоргуера; Паласио, Карачиоло.

Очертава се много труден тест и за двата тима. Дженоа има само една победа на „Енио Тардини" и „дуковете" като домакини са традиционно силен съперник за „грифоните", но сега разликата в класите е в полза на гостите, а несигурността на защитата на Парма ще бъде използвана от Карачиоло и Паласио, което прави двубоя непредсказуем и вълнуващ. Парма отчаяно ще търси победата, но смятам, че играчите на Коломба ще бъдат щастливи и на равенството.

Прогноза за: Парма - Дженоа 1:1


Останалите срещи от кръга са:
Новара - Катаня
Чезена - Киево
Лече - Каляри

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148