Болоня - Интер: Новото начало


Н. Гавазов

Болоня - Интер: Новото начало

Болоня - Интер
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 24.09.2011г.
Час: 19:00
Съдия:


Петият кръг на Серия А ще стартира със среща между два отбора, които до този момент имат по една точка в своя актив и се намират в дъното на таблицата за класиране. Болоня спечели първата си точка в средата на седмицата при гостуването си на Ювентус. Тогава домакините поведоха в резултата, но след изгонването на Вучинич възпитаниците на Пиерпаоло Бисоли заиграха по-активно и чрез Портанова успяха да изравнят. Това намали до известна степен напрежението върху отбора, но очакванията са отборът да започне и да печели.

Интер пристига в Болоня с ясното съзнание, че управлението на Калудио Раниери трябва да започне с победа - нещо, което не се отдаде на Джан Пиеро Гасперини в пет официални мача. Смяната на треньорите бе извършена още на следващия ден след шокиращата загуба с 1:3 от Новара във вторник вечер и Морати заяви, че назначаването на 59-годишният специалист е правилният избор за момента. Раниери от своя страна обяви, че проблемите в „нерадзурите" са на психологическо ниво и обеща да върне отбора там където му е мястото - във върховете на италианския футбол.

От лагера на Болоня днес пристигнаха добри новини: вратарят Жилет, който изпадна в безсъзнание в мача срещу Ювентус тренира около 15 минути с основната група, след което продължи заниманията с треньора по физическа подготовка Палеари и по всяка вероятност утре ще излезе като титуляр срещу Интер. Ди Вайо също е възстановен напълно и най-вероятно също ще започне в стартовия състав на своите. Извън групата останаха Диаманти, Шерубин, Тайдер и Крус. Схемата на игра ще бъде 4-4-1-1. Вероятен състав: Жилет; Касарини, Портанова, Антонсон, Морлео; Пулцети, Перес, Мудингай, Коне; Рамирес; Ди Вайо.

Новините за Интер не са никак добри. Днес стана ясно, че Уесли Снайдер е получил травма по нелеп начин - според Раниери, холандецът е отворил една от вратите на базата с крак, след което е почувствал болки в коляното. Тепърва ще се изяснява състоянието на полузащитника, макар че наставника допълни, че няма нищо сериозно и просто не желае да рискува здравето на играча. Снайдер обаче се присъединява към останалите в лазарета на тима: Станкович, Кордоба, Майкон, Тиаго Мота, Поли и Вивиан. Ранокия, който получи червен картон срещу Новара е наказан за три срещи и по този начин Киву ще се върне на левия фланг на отбраната, а Лусио и Самуел ще заемат места в центъра на защитата. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Сезар; Нагатомо, Лусио, Самуел, Киву; Санети, Камбиасо, Оби; Мунтари; Форлан, Пацини.

Ново начало за Интер - така бихме определили нещата, които се случиха с миланския гранд през седмицата. За хубаво или лошо, то ще бъде поставено в срещата с Болоня. Тук „нерадзурите" имат осем победи от девет мача във всички турнири, докато „фелсинеи" не са отбелязвали повече от един гол във вратата на своите противници от ноември 2004 година. Интер се намира на кръстопът и една победа с новия наставник ще повиши вярата на играчите най-вероятно ще вкара тима в релсите. Не ми се мисли какво би станало, ако миланци загубят, още повече, че домакините са амбицирани да продължат с добрата си игра, която демонстрираха срещу Ювентус. Ще свърши ли лошият период за грандовете на италианския футбол? По-вероятно да, отколкото не, защото имат по-голям потенциал и разполагат с по-качествени футболисти.

Прогноза за: Болоня - Интер 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Болоня:

21 август Болоня - Падова 2:1 (Купа на Италия)
02 септември Болоня - Рапид Букурещ 2:1 (Приятелска среща)
11 септември Фиорентина - Болоня 2:0 (Серия А)
18 септември Болоня - Лече 0:2 (Серия А)
21 септември Ювентус - Болоня 1:1 (Серия А)

Интер:

21 август Олимпиакос - Интер 2:2 (Приятелска среща)
11 септември Палермо - Интер 4:3 (Серия А)
14 септември Интер - Трабзонспор 0:1 (Шампионска лига)
17 септември Интер - Рома 0:0 (Серия А)
20 септември Новара - Интер 3:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Болоня - Интер

132 срещи
37 победи за Болоня
31 равенства
64 победи за Интер
Голова Разлика: 204:153 за Интер


Коефициенти от bet365:
Болоня - 4.00
Равен - 3.40
Интер - 1.90

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 4.00
Равен - 3.30
Интер - 1.90

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145