Галиани: Това е катастрофа и то каква!


Н. Гавазов

Галиани: Това е катастрофа и то каква!

След като вчера стана ясно, че нападателят на Милан Алешандре Пато ще бъде пропусне следващия месец заради разтежение на подколянното си сухожилие, вицепрезидентът на шампионите Адриано Галиани не скри своето раздразнение от този факт и изказа съмнения относно работата на медицинския екип на тима. В същото време босът изказа своя оптимизъм, че нещата в отбора ще се оправят и Милан ще започне да побеждава.

„Вчера сутринта аз проведох среща с треньорския щаб и медицинския екип, за да си изясня ситуацията. Интересуваше ме следния въпрос - защо това момче проведе 2008 и 2009 година без никакви травми, а сега постоянно попада в лазарета", цитира Sky Italia думите на Галиани.

„В момента имаме цял един отбор от контузени играчи. Това е катастрофа и то такава! Едва ли е случайно. Настъпи много труден момент, но той се очакваше. Миналият сезон спечелихме Скудетото, а неотдавна Суперкупата на Италия. Боже, спаси ме, ако някой помисли, че не сме щастливи. Но ще запазим спокойствие. Когато играчите се възстановят, Милан ще се завърне там, където му е мястото", допълва вицепрезидентът на Милан.

 

  Сподели
110