Конте: Ювентус има сърце и душа


Н. Гавазов

Конте: Ювентус има сърце и душа

Старши-треньорът на Ювентус Антонио Конте призна, че е разочарован от равенството 1:1 с Болоня в среща от четвъртия кръг на Серия А, но подчерта, че е доволен от играта на отбора си, който през второто полувреме игра с човек по-малко заради изгонването на Вучинич. Както е известно, на новия си стадион „Ювентус Арена" „бианконерите" поведоха в резултата, но малко след почивката гостите изравниха.

„Радвам се, че футболистите ми направиха добър мач тази вечер, въпреки че не успяхме да спечелим трите точки. Искаше ни се да победим в този мач и сме разочаровани, че не успяхме да го сторим, но въпреки това аз съм доволен от начина по който игра моят отбор", заяви Конте на пресконференция след мача.

"Не дадохме никакви шансове на Болоня да ни застраши дори и когато бяхме с намален състав. Имахме много добри положения за гол и се видя, че нашият отбор има сърце и душа, въпреки че ни се наложи да играем с 10 души на терена. Жалко наистина, че не успяхме да вкараме победен гол", допълва наставника на Ювентус.

 

  Сподели
92