Наполи ще продължи победния си ход


Н. Гавазов

Наполи ще продължи победния си ход

Киево - Наполи
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 21.09.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Антонио Дамато

Киево посреща в 4-я кръг на Серия А Наполи, срещу който ще се опита да спечели първите си три точки от старта на сезона - трудна задача, имай предвид сегашното състояние на „партенопеите". „Летящите магарета" започнаха високомерно кампанията си - поведоха с 2:0 при домакинството си на дебютанта Новара, след което позволиха на съперника си да вземе инициативата и да изравни резултата. Домакините дори можеха да загубят, ако Пинарди бе по-съсредоточен при удара си. В следващия мач срещу Парма обаче, Киево не успя да избегне поражението и в момента отборът от Верона има само една точка в своя актив.

Наполи ще пътува на север след равенството 1:1 с Манчестър Сити в турнира Шампионска лига и победата с 3:1 над шампиона Милан - резултати, които недвусмислено правят воденият от Валтер Мадзари тим един от фаворитите за спечелване на Скудетото. Но точно наставника на тима не е доволен от своите възпитаници и в понеделник заяви, че играчите му трябва да са по-решителни и по-уверени в своите действия.

Домакините имат само трима играчи, които са извън строя, но разочароващото е, че сред тях попадна Седжо Пелисиер, който е в надпревара с времето, за да се възстанови за уикенда от травмата си. Освен него, в лазарета са още Ачерби и Лучано. Схемата на игра ще бъде традиционната 4-3-1-2, като атаката ще се води от Палучи и Москардели, а Крузадо ще подпомага двамата нападатели. Вероятен състав: Сорентино; Сардо, Мореро, Сезар, Джокич; Брадли, Риджони, Хетемаж; Крузадо; Палучи, Москардели.

Валтер Мадзари няма да може да разчита на контузените Бритос и Донадел. Освен тях, извън групата останаха Лукарели, Коломбо, Ринаудо, Досена и Кампаняро , но най-голямата загуба е тази на Лавеци, който тренира, но според наставника на тима, здравето на играча не бива да се подлага на риск. По този начин, най-вероятно Пандев ще замести аржентинеца. Схема на игра 3-4-2-1. Вероятен състав: Де Санктис; Фернандес, Канаваро, Ароника; Маджо, Инлер, Гаргано, Зунига; Хамшик, Пандев; Кавани.

Последните две срещи между двата отбора завършиха с победа на тима от Верона. Сега обаче, Наполи изглежда много по-внушително от миналата година, а формата на Кавани просто е забележителна. Трудно можем да си представим, че „партенопеите" биха загубили този мач. Още повече, че техният съперник не бе достатъчно убедителен в досегашните си срещи и особено срещу Парма. Равенството не бива да се приема като изненада, но по-вероятно е с разумна игра Наполи да победи.

Прогноза за: Киево - Наполи 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Киево:

12 август Мантова - Киево 1:2 (Приятелска среща)
18 август Киево - Лумецане 1:0 (Приятелска среща)
21 август Киево - Ливорно 1:0 (Купа на Италия)
11 септември Киево - Новара 2:2 (Серия А)
18 септември Парма - Киево 2:1 (Серия А)

Наполи:

07 август Наполи - Севиля 1:2 (Приятелска среща)
22 август Барселона - Наполи 5:0 (Приятелска среща)
10 септември Чезена - Наполи 1:3 (Серия А)
14 септември Манчестър Сити - Наполи 1:1 (Шампионска лига)
18 септември Наполи - Милан 3:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Киево - Наполи

10 срещи
3 победи за Киево
1 равенство
6 победи за Наполи
Голова Разлика: 16:11 за Наполи


Коефициенти от bet365:
Киево - 4.00
Равен - 3.20
Наполи - 2.00


Коефициенти от Offsidebet:
Киево - 3.75
Равен - 3.10
Наполи - 2.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
258