Гасперини: Получихме внушителен шамар


Н. Гавазов

Гасперини: Получихме внушителен шамар

Старши-треньорът на Интер Джан Пиеро Гасперини коментира загубата от Новара с 1:3 в рамките на 4-я кръг на Серия А. Според 53-годишният специалист, воденият от него отбор е получил шамар. Наставникът допълни също така, че не се бои за своята оставка и изцяло е концентриран върху работата си. Както е известно, веднага след срещата на „Силвио Пиола" президентът на Интер Масимо Морати заяви, че утре ще обяви решението си относно съдбата на Гасперини.

„Това беше един ужасен мач. Ние мислехме, че ще можем да играем в атакуващ стил, но всеки път, когато тръгвахме напред, в отбраната ни се появяваха дупки. Трябва да играем по-скромно. Играчите са разочаровани, защото вярвахме, че можем да покажем добра игра и да започнем победната си серия", заяви Гасперини за Sky Italia.

"Дали се боя за оставката си? Не, в момента съм изцяло концентриран върху работата си. Това беше внушителен шамар. Не всичко е гладко в играта ни. Очевдино е, че проблемите ни започват когато губим в резултата. Надявам се, че в бъдеще ще работим по-различно, но всичко това зависи от физическата ни форма, настройката и други компоненти", допълва наставника на Интер.

 

  Сподели
95