Абиати: Наполи беше по-гладен от нас


Н. Гавазов

Абиати: Наполи беше по-гладен от нас

Вратарят на Милан Кристиан Абиати заяви, че противникът в неделя вечер Наполи е изпитвал „повече глад за победа", но стражът побърза да допълни, че „росонерите" бързо ще се съвземат от поражението. Както е известно, в неделя вечер на „Сан Паоло" „партенопеите" победиха с 3:1 шампионите, като в герой на мача се превърна Кавани, отбелязвайки хеттрик.

„Допуснахме седем гола в три мача, което е много лошо. Но нека отбележа, че при първия и третия гол имахме лош късмет. Срамно е, че изравниха две минути след като поведохме. Това си беше изцяло наша грешка. Вторият гол на Кавани бе безупречен. Гледал съм го 15 пъти този удар, но нищо не успях да направя. Истината е, че Наполи изпитваше повече глад за победата, отколкото нас. Грешката си е в нас, защото им позволихме да играят на контраатака, а те това го обичат", цитира Sky Italia думите на Абиати.

„Има още 36 мача и пътят е дълъг. Ние сме шампионите и бързо ще се изправим. Знаем, че срещу Удинезе няма да бъде лесно, но сме домакини и няма да се откажем от победата", допълва стражът на Милан.

 

  Сподели
151