Алегри: Не се притесняваме от загубата


Н. Гавазов

Алегри: Не се притесняваме от загубата

Старши-треньорът на Милан Масимилиано Алегри остана изключително разочарован след загубата с 1:3 при гостуването на Наполи в среща от 3-я кръг на Серия А. Както е известно, още в началото Акуилани изведе „росонерите" напред в резултата, но домакините не се предадоха и чрез хеттрик на Кавани обърнаха нещата в своя полза, показвайки на практика защо са смятани за един от фаворитите за спечелване на Скудетото.

"Това е много странен мач, тъй като ние владеехме топката повече от противника си, а освен това успяхме да поведем в резултата. Наполи за съжаление бързо ни изравни - с доста късмет в ситуацията с гола си", заяви след мача Алегри

"Лошото е, че пропиляхме няколко много добри възможности да вкараме. При 2:1 в полза на домакините, отново имахме няколко голови положения да изравним. За съжаление обаче не успяхме да го сторим", каза още той.

"Единсон Кавани и Наполи се справиха доста добре в този мач и определено ги поздравявам. Знаехме, че ще ние трудно, ако оставим да ни атакуват, но за съжаление не направихме нищо по въпроса", не пропусна да отбележи бившият треньор на Каляри.

"Въпреки, че имаме само една точка от първите два мача в Серия "А" ние определено не сме притеснени. Трябва да се отпуснем и да заиграем така, както ние си знаем", завърши треньорът на Милан.

 

  Сподели
145