Лацио - Дженоа: Традицията ще бъде продължена


Н. Гавазов

Лацио - Дженоа: Традицията ще бъде продължена

Лацио - Дженоа
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 18.09.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Орсато


Постигайки равенства 2:2 на старта на първенството, сега Лацио и Дженоа ще се изправят един срещу друг в мач от третия кръг на Серия А. „Орлите" постигнаха своя резултат срещу действащия шампион на страната Милан, като началото бе зашеметяващо за столичани и още в средата на първото полувреме хората на Еди Рея поведоха с голове на новите си попълнения Клозе и Сисе. Впрочем, Сисе се отличи и през средата на тази седмица, когато отбеляза гол във вратата на Васлуй в мач от турнира Лига Европа, като и тази среща завърши 2:2.

Дженоа постигна своето равенство срещу новака Аталанта - Велосо откри в началото на срещата, но две минути по-късно Моралес изравни. В самия край на двубоя гостите дори поведоха и догонващия отбор бе този на „грифоните". Като цяло, генуезци разочароваха с играта си и най-вече с това, че не успяха да противодействат на твърдата игра на своя противник, а от това се възползваха бергамци, за която всяка една точка ще бъде жизненоважна. На всичкото отгоре Бирса получи червен картон и така намали избора на Малесани в средата на терена. Всичко това доведе до гнева на президента на Дженоа Енрико Прециози, който нападна целия отбор, заявявайки, че не иска да ги вижда да играят повече по този начин.

Еди Рея няма да може да разчита на контузените Кана, Раду и Маури. Почти сигурно е, че домакините ще излязат с един чист нападател в лицето на Клозе, който обаче ще бъде подпомаган от Скули, Ернанес и Сисе и по такъв начин атаката на „орлите" ще изглежда доста внушителна. Вероятен съсатв: Маркети; Конко, Биава, Диас, Лулич; Матусалем, Броки; Скули, Ернанес, Клозе; Клозе.


Дженоа ще бъдат без Меркел, Едуардо, Роси и Бово, които са контузени, както и наказаният за един мач Бирса. Скарпи също остава в Генуа, въпреки че излекува контузията си. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2 с тризъбеца Паласио - Карачиоло - Велосо. Вероятен състав: Фрей; Место, Дайнели, Каладзе, Морети; Сеймор, Констант, Куцка; Велосо; Паласио, Карачиоло.

Дженоа не е побеждавал на „Олимпико" от 2008 година. В същото време домакините ще се опитат да развият успеха от първия мач срещу шампионите, а това може да стане само с една победа. С Клозе в състава си, който показа, че няма никакви проблеми със своята адаптация, Лацио изглежда по-добрият отбор, а нека не пренебрегваме и фактора домакинство. Логичното е „римските орли" да победят и всякакъв друг резултат ще бъде изненада, което означава, че традицията ще бъде продължена.

Прогноза за: Лацио - Дженоа 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Лацио:

11 август Лацио - Реал Сосиедад 2:0 (Приятелска среща)
18 август Лацио - Работнички 6:0 (Лига Европа)
25 август Работнички - Лацио 1:3 (Лига Европа)
09 септември Милан - Лацио 2:2 (Серия А)
15 септември Лацио - Васлуй 2:2 (Лига Европа)

Дженоа:

22 май Дженоа - Чезена 3:2 (Серия А)
30 юли Падова - Дженоа 1:0 (Приятелска среща)
13 август Спортинг Хихон - Дженоа 1:2 (Приятелска среща)
20 август Дженоа - Ночерина 4:3 (Купа на Италия)
11 септември Дженоа - Аталанта 2:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Лацио - Дженоа

82 срещи
31 победи за Лацио
24 равенства
27 победи за Дженоа
Голова Разлика: 124:113 за Лацио


Коефициенти от bet365:
Лацио - 1.72
Равен - 3.50
Дженоа - 5.00

Коефициенти от Offsidebet:
Лацио - 1.70
Равен - 3.40
Дженоа - 5.25

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
166