Гасперини: Ще трябва да си направим нужните изводи от тази загуба


Н. Гавазов

Гасперини: Ще трябва да си направим нужните изводи от тази загуба

Старши-треньорът на Интер Джан Пиеро Гасперини смята, че загубата с 3:4 от Палермо ще бъде ценен урок за неговите играчи. Както е известно, снощи „нерадзурите" на два повеждаха на „Ренцо Барбера", но през второто полувреме домакините успяха да обърнат резултата в своя полза. След мача, наставникът на Интер остана доволен от играта в нападение, но е наясно, че отборът му все още има някои проблеми, които трябва да реши, преди да заиграе така, както всички очакват от него.

"След всеки мач трябва да си правим съответните изводи. Тази вечер ясно се видя, че все още имаме някои проблеми за решаване. Важното е, че разполагаме със страхотен потенциал в нападение, независимо дали говорим за титулярната единайсеторка или за хората на пейката", заяви Гасперини.

„За съжаление трябваше рано да заменим Мауро Сарате, защото не бе в добро физиесто състояние. Не смятам, че трябваше да изчакам до края на полувремето, тъй като Уесли Снайдер бе напълно готов да влезе в игра. В атака нещата стояха добре и не видях нужда да пускам в игра и Джампаоло Пацини. Той е страхотен играч, но днес реших да дам шанс на Рикардо Алварес, който трябваше да ни даде малко повече свежест в средата на терена", допълва 53-годишният специалист.

 

  Сподели
173