Флорес отговори на Диего Форлан


Н. Гавазов

Флорес отговори на Диего Форлан

Бившият старши-треньор на Атлетико Мадрид Кике Санчес Флорес побърза да отвърне на нападките на нападателя на Интер Диего Форлан, който вчера обвини 46-годишният специалист, че е имал лично отношение към него, а също и че е конфликтна личност. Както е известно, двамата работиха заедно в периода 2009-2011 година, след което пътищата им се разделиха - уругваецът премина в Интер, а Флорес напусна клуба от „Висенте Калдерон".

„Няма никакви доказателства, че аз съм имал проблеми като треньор в отборите където съм работил, но мога да кажа, че съм бил винаги взискателен към играчите. Винаги съм изисквал висока работоспособност и сериозно отношение. Форлан може би не е запознат добре със работата ми преди да дойда в Атлетико Мадрид", заяви Санчес за Radio Marca.

„Когато разбрах, че интересите на Форлан не съвпадат с моите, предпочетох да заложа доверието си на друг играч и смятам, че не съм сгрешил. Всичко съм правил в интерес на Атлетико и Диего не е единственият голям играч, който се мисли за незаменим", допълва специалистът.

 

  Сподели
134