Снайдер: Моуриньо ми каза, че трябва да остана в Интер


Н. Гавазов

Снайдер: Моуриньо ми каза, че трябва да остана в Интер

Полузащитникът на Интер Уесли Снайдер твърди, че той не се е присъединил към Манчестър Юнайтед, защото старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо го е убедил да остане на „Сан Сиро". 27-годишният холандски национал призна по-рано през седмицата, че е имало разговори за евентуалният му трансфер на „Олд Трафорд", след като шефовете му са се съгласили да го продадат. В крайна сметка обаче, до сделка не се стигна и Снайдер призна, че Моуриньо е повлиял на решението му.

„Моуриньо ми се обади и каза да остана. Интер е в сърцето му и той винаги ми е казвал, че трябва да остана тук", цитира La Gazzetta dello Sport думите на Снайдер.

„Агентът ми се обади и каза, че Интер иска да ме продаде. Разговаряхме с представители на Юнайтед, но след продажбата на Ето'о нещата се промениха. Щастлив съм, че останах, защото никога не съм искал да напускам, така че нека не говорим повече за Манчестър Юнайтед", допълва холандецът.

Манчестър Сити? Не знам нищо за това. Щастлив съм в Интер. Имам договор до 2015 година с клуба и смятам да го спазя", каза още Снайдер.

 

  Сподели
98