Интер се подсилва с двама от Дженоа?


Н. Гавазов

Интер се подсилва с двама от Дженоа?

Интер има намерение до 31 август да закупи двама играчи на Дженоа - полузащитника Юрай Куцка и нападателя Родриго Паласио, съобщава новината Football Italia. Към момента, „нерадзурите" са закупили половината права на 24-годишния национал на Словакия, а останалата част принадлежат на „грифоните" и не е ясно в кой отбор ще играе полузащитника през новия сезон.

Освен това, Интер разглежда варианта с покупката на 29-годишният аржентински нападател на Дженоа Родриго Паласио, но според изданието, това би могло да стане единствено при положение, че Горан Пандев си тръгне от Милано.

Интересна ще бъде ситуацията и с Гьотце от Борусия Дортмунд към когото „нерадзурите" продължават да имат интерес и според специалистите, 19-годишният футболист е силно свързван с трансфер в Интер. Ситуацията обаче може да се промени драстично, след като Арсенал насочи също своето внимание към звездата на немския шампион, още повече, че мениджъра на „артилеристите" Арсен Венгер разполага в момента с 90 милиона паунда за трансфери на нови играчи.

 

  Сподели
96