Гасперини: Омръзнаха ми слуховете за Ето'о и Снайдер


Н. Гавазов

Гасперини: Омръзнаха ми слуховете за Ето'о и Снайдер

Старши-треньорът на Интер Джан Пиеро Гасперини изрази разочарованието си от продължаващите спекулации относно бъдещето на Уесли Снайдер и Самуел Ето'о и настоя, че на й-голямата сила на отбора е колектива, а не отделният футболист. Както е известно, холандският полузащитник е силно свързван с Манчестър Юнайтед през това лято, докато камерунският нападател е пред трансфер в руския Анжи.

„Цяло лято чувам само слухове по вестници и телевизията за Ето'о и Снайдер. Уесли е голям играч с много силни качества, но истинската сила на Интер е в отбора, колектива, към който един добър футболист с повече качества може да даде този допълнителен скок на отбора", заяви Гасперини на страниците на официалния сайт на Интер.

„Дали Ето'о е играч на Интер? Да, той все още е наш играч", допълва специалистът.

Гасперини изрази също така своята увереност, че „нерадзурите" ще бъдат конкурентноспособни по време на кампанията си в Серия А, независимо от събитията през последните седмици на летния трансферен прозорец.

„Аз знам само, че едно нещо е сигурно: Интер знае какво прави. И това е нещо, което не се знае от днес или от вчера, а от самото начало на този проект. Ние знаем как да реагираме при една или друга ситуация и не сме се притеснени, каквото и да се случи", каза още старши-треньора на Интер.

 

  Сподели
108