Преговорите за Ето'о са пред провал


Н. Гавазов

Преговорите за Ето'о са пред провал

Изненадваща информация дойде от Италия. Според представителя на нападателя на Интер Самуел Ето'о - Пепино Тири, към момента преговорите по трансфера на играча в Анжи са под угрозата да бъдат прекратени. Както е известно, по-рано през деня камерунеца договори личните си условия с руския клуб, а след това в Милано започнаха преговорите между представителите на Анжи и Интер. Според постъпващите информации, крайъгълен камък на разногласията между двете страни се оказала цената на трансфера - докато „нерадзурите" настояват, че звездата им струва 30 милиона евро, то руснаците са предложили само 22 милиона евро.

В късния следобед стана ясно, че представителите на Анжи са повишили предложението си само с 2 милиона, което по всичко изглежда, че не е удовлетворило италианският гранд, а Советский спорт информира, че камерунецът ще премине медицинските изследвания тогава, когато двата клуба решат всички спорни въпроси по трансфера.

„Към настоящия момент (Б.ред. - 18:30 часа българско време), преговорите по трансфера на Ето'о са замразени. Няма никакви предпоставки за оптимизъм, относно тяхното приключване. Все още се надяваме, че до края всичко може да се случи", заяви Пепино за Sky Italia.

 

  Сподели
98