Де Лаурентис: Наполи има нужда от Роси


Н. Гавазов

Де Лаурентис: Наполи има нужда от Роси

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис заяви, че ще приложи максимални усилия, за да привлече в отбора 24-годишния нападател на Виляреал Джузепе Роси. Както е известно, вчера в медийното пространство се появи новината, че „партенопеите" са си поставили за цел да си осигурят услугите на италианския национал и днес това бе потвърдено лично от футболния бос, който подчерта, че в следващите няколко дни ще бъде отправено официално предложение за нападателя.

„Независимо от нежеланието на Валтер Мадзари да купуваме нови играчи, преди известно време се свързах с представители на Виляреал относно Роси. Аз дори се запознах с него по телефона. Той е роден в Америка и поради това, Неапол му е съвсем непознат град. Нормално. Но му обясних какво означава да играе за Наполи и да носи фланелката на Наполи. Той не ми каза „не", заяви Лаурентис за Radio Marte.

"Това беше преди месец, но до този момент Джузепе не ми звънна нито един път. Няма нищо страшно- аз ще му се обадя. Опитах се да подпиша с него още през януари. Роси е добро момче и зная, че е поласкан от интереса на Наполи. Поради това ние ще се борим за него", допълва президентът на Наполи.

 

  Сподели
156