Gazzetta dello Sport: В следващите 48 часа Ето' о става играч на Анжи


Н. Гавазов

Gazzetta dello Sport: В следващите 48 часа Ето' о става играч на Анжи

Както вече съобщи руската и италианската преса, в най-близко време нападателят на Интер Самуел Ето'о може да премине в Анжи. Според Sky Sport Italia, ръководството на световния клубен шампион е решило да се раздели с камерунеца, но има намерение да получи от неговия трансфер не по-малко от 40 милиона евро. Вчера медиите разкриха някои детайли от предложението на клуба от Махачкала и съгласно информациите, руснаците са предложили 30 милиона евро за нападателя.

Известно е, че вчера техническият директор на Интер Марко Бранка потвърди за преговори с Анжи, а тази сутрин Масимо Морати заяви, че предложението спрямо Ето'о е „достойно" и обеща, че ръководството на Интер ще го разгледа. От своя страна агентът на камерунеца - Клаудио Вигорели обяви, че на практика е постигнато съгласие за трансфера на клиента му в Анжи и остава само да се изчистят някои дребни детайли в преговорите.

На фона на всички тези съобщения, в днешния си брой La Gazzetta dello Sport прави извода, че в следващите 48 часа Ето'о ще напусне Интер.

 

  Сподели
94