Трансферни слухове: Ейбрахам в Милан, Имобиле в Бешикташ?


Н. Гавазов

Трансферни слухове: Ейбрахам в Милан, Имобиле в Бешикташ?

Милан се интересува от трансфер на нападателя на Рома Тами Ейбрахам това лято.

26-годишният англичанин прекара последните три години в Италия, отбелязвайки 37 гола в 119 мача за Рома във всички турнири, откакто се присъедини от Челси за около £34 милиона.

Ейбрахам бе ограничен само до 12 изяви през миналия сезон поради сериозна контузия на коляното, но изглежда все още остава в плановете на Рома за първия отбор занапред.

Въпреки това, според журналиста Фабрицио Романо , от Милан са се свързали с Рома, за да обсъдят потенциален трансфер на Ейбрахам, за когото се твърди, че има желание да премине на "Сан Сиро".

Твърди се, че Ейбрахам е един от тримата нападатели, заедно с Алваро Мората и Лука Йович, които Милан ще обмисли да подпише, след като загуби от Манчестър Юнайтед в надпреварата за Джошуа Зиркзее.

 

Имобиле ще се присъедини към Бешикташ от Лацио

Един играч, който трябва да напусне Серия А, е нападателят на Лацио Чиро Имобиле , който сега се приближава към трансфер в турския гранд Бешикташ.

34-годишният футболист е най-добрият голмайстор на Лацио за всички времена, като откри мрежата 207 пъти в 304 изяви през последните осем сезона.

Сега Имобиле ще се впусне в ново предизвикателство в Турция, като Бешикташ потвърди, че "са започнали преговори с играча и неговия клуб Лацио“ за постоянен трансфер на нападателя.

Оттогава италианският национал с 57 мача каза пред La Repubblica Roma : "Това е много тъжен ден. Когато моментът на раздяла наистина дойде, ще бъде трудно".

Имобиле вече пътува до Истанбул, за да премине медицински тестове, преди да подпише двугодишен договор до 2026 г.

 

Рейнджърс търси да продаде Сам Ламърс

Британски източници съобщават, че от Рейнджърс са готови да се разделят с нападателя Сам Ламърс това лято, малко повече от година след като той се присъедини към клуба от Аталанта БК.

Германците похарчиха около £3,5 милиона, за да привлекат 27-годишния играч в Глазгоу, но той се включи само с два гола и две асистенции в 31 изяви във всички състезания през първата половина на миналия сезон.

Ламърс изпадна в немилост при новия мениджър Филип Клеман и беше изпратен под наем във ФК Утрехт , където впечатли пред вратата, отбелязвайки 11 пъти в 20 изяви.

Въпреки това Football Insider твърди, че Ламърс не фигурира в плановете на първия отбор на Рейнджърс занапред и те са готови да спечелят от нападателя, който сега се оценява само на £2 милиона.

Твърди се, че Ламърс е бил понижен в отбора "B" на Рейнджърс, след като не е бил избран в състава на Клеман за предсезонната подготовка.

  Сподели
61