Палермо иска Амаури


Н. Гавазов

Палермо иска Амаури

Според информация на италианските средства за масова информация, в следващите няколко дни се очаква Палермо да започне преговори с Ювентус относно трансфер на Амаури. Както е известно, интерес към нападателя проявява също така Олимпик Марсилия, Парма и Дженоа, но най-вероятно италианецът с бразилски корени да предпочете завръщане на „Барбера", където със сигурност ще очаква обичта на феновете.

По-рано през лятото, сицилианци проявиха интерес към Амаури, но така и не се стигна до някакви конкретни действия. След вчерашното отпадане на Палермо от Лига Европа обаче е заострило вниманието на шефовете и те търсят изявен нападател, който би помогнал на отбора в доброто му представяне през сезона.

Според информациите, съществена пречка за осъществяване на трансфера би се оказала заплатата на Амаури, която е в размер на 3,8 милиона евро без бонусите. Очевидно е, че в Палермо няма как да си позволят да изплащат подобно възнаграждение, след като най-високото възнаграждение е 1,2 милиона евро, което получава Миколи.

 

  Сподели
81