Имобиле отрече да е замесен в уволнението на Сари


Н. Гавазов

Имобиле отрече да е замесен в уволнението на Сари

Нападателят на Лацио Чиро Имобиле говори за мнението на феновете на римския тим относно участието му в уволнението на италианския треньор Маурицио Сари от Лацио. Припомняме, че специалистът бе уволнен на 13 март.

"Най-много ме нарани, че хората казаха, че съм принудил Сари да се откаже. Тези обвинения ме занимаваха повече като човек, отколкото като футболист. Сари е престижен треньор, никога не бих влязъл в пререкания с него или с някой друг“, заяви Имобиле, цитиран от Football Italia.

Нека припомним, че според някои фенове, лидерите на Лацио, водени от Имобиле, умишлено не са показали най-добрата си игра, за да бъде уволнен Сари.

По-рано в медиите се появи информация, че заради това група хора са причакали Имобиле и съпругата му пред училището, в което учи синът им, и са започнали да обиждат футболиста. Съобщава се, че е имало и физическо насилие, но не се уточняват подробности. Подчертава се, че това не е изолиран случай на агресивно поведение от страна на феновете към Имобиле и семейството му.

  Сподели
112